Exclusiv5 guilty pleasures cu Ada Galeș

5 guilty pleasures cu Ada Galeș

Descoperă plăcerile vinovate ale Adei Galeș care se traduc în seriale, lecturi și mâncăruri extrem de simple

Ada Galeș e o persoană extrem de asumată și vocală în discursul personal, care nu se sfiește în a spune lucrurilor pe nume. E creativă și dependentă de adrenalină, drept urmare, dincolo de actorie, lucrează și pe post de consilier în dezvoltarea personală. Are o relație extraordinară cu mama sa, autoarea Tony Galeș, alături de care, de curând, construiește un “Masterclass de fericire”, o călătorie prin care au ales să împărtășească din experiențele de viață prin care au trecut. 

Pe scena Teatrul Național din București trebuie să o vezi în spectacolele semnate de Radu Afrim (“Pădurea spânzuraților” și “Trei surori”), Eugen Jebeleanu (“Pescărușul”) și Alexandra Badea (“Exil”). Fiecare personaj în parte îi oferă un loc de joacă atât de generos și diferit: de la fragilitate la forță de neclintit, de la naivitate la determinare. Pe Ada Galeș o descoperi în detalii și în gesturi, în sinceritatea ei debordantă despre lucruri mari și mâncăruri simple. Like5.ro a provocat-o să numească și să explice, în caz de nevoie, plăcerile ei vinovate: 

BINGE WATCHING SERIALE CRIME, THRILLER, HORROR ȘI UNEORI (RAR) SCI-FI

Hai să vă și zic si părerea mea despre unele dintre ultimele văzute din fiecare categorie. 
A Murder at the End of the World” pe Disney+ – arată bine, plot-ul e bine construit, overall e ok. 


True Detective”, de pe HBO Max – actorie bună, multe piste anacronice, m-am ofticat că niciun episod nu s-a ridicat la nivelul primului.
“Silo”, Apple+ – un pic mai slow burn, dar cumva are multe elemente, mai ales cele scenografice,  care funcționează; actorie decentă. 
“Halo”, pe SkyShowtime – destul de antrenant, începe bine, probabil se va termina prost. 
The Fall of the House of Usher”, Netflix – făcut tot de Mike Flanagan mi-a plăcut. 
The Haunting of Hill House”, Netflix dar personal mă atrage mult felul în care sunt explicate lucruri abstracte (stări, sentimente, metafore, valori) prin elemente horror. 

PIUREUL CONGELAT DE LA IKEA 

Știu cum sună, dar e excelent. Absolut excelent. N-am nimic de adăugat :))

POPCORN-UL CU CARAMEL 

Îmi place foarte mult să merg la cinema și merg cât de des pot, în lunile normale, săptămânal. De cele mai multe ori mă încalț și ies din casă, ajung în 10 min cu mașina la 2 mall-uri. Și îmi plac cinema-urile din mall pentru că… au popcorn cu caramel, pe care îl combin cu cel cu sare și ca să nu bubui de vinovăție, îmi iau o apă plată în loc de Cola zero. Ultimul film la care m-am simțit prost pur și simplu că mâncam a fost “The Zone of Interest”. Când scriu eu asta încă mai e în cinema și vă recomand să mergeți să îl vedeți. 

PIJAMALELE

Nu doar că aș putea să stau toată ziua în ele, dar am destul de multe haine care aduc a pijamale, de la seturi la rochii, în care îmi place cel mai mult să mă îmbrac.

CITITUL (CÂND E TOT UN FEL DE BINGE WAY OF DOING THINGS)

Dacă nimeresc un crime novel care mă captivează, de exemplu, apare un nou roman Jo Nesbo din seria Harry Hole sau mai scrie mama (Tony Mott) încă o carte și sunt printre primii care citesc, efectiv nu mai pot să fac mare lucru până nu termin. De obicei nu e o problemă, dar uneori întârzii unde ar trebui să ajung sau pot chiar să anulez planuri pentru că prefer să stau să citesc.

Citește și ”INTERIOR ZERO”, AL DOILEA LUNGMETRAJ REGIZAT DE EUGEN JEBELEANU, FILMAT LA BUCUREȘTI cu Ada Galeș

Articole similare