Termeni si Conditii

INFORMAȚII PRELIMINARE

Webite-ul https://like5.ro (denumit în continuare „Site-ul”) a fost dezvoltat de ROLLERCOASTER PR, prin Cătălin Anchidin, în calitate de Administrator email: catalin.anchidin@gmail.com

Prin accesarea, navigarea și utilizarea acestui site sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare. Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile prezentate mai jos, deoarece ele reglementează dreptul de utilizare a site-ului. Înainte de a naviga pe site vă rugam să citiți și Politică de confidențialitate.

Deținătorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile de utilizare oricând, fără notificare prealabilă, utilizatorul având obligația de a revizui periodic Termenii și Condițiile de utilizare pentru a citi cea mai recentă versiune a acestora.

INFORMAȚII PUSE LA DISPOZIȚIE

LIKE5.RO este o platformă de știri, informații și recomandări din domeniul artistic, lifestyle, going-out dar și materiale și interviuri în exclusivitate. Like5.ro își propune să vină cu alternative de conținut pentru un public activ și conectat.

În calitate de utilizator este posibil să vă fie acordată posibilitatea de a contribui și a vă implica, de exemplu prin comentarii și mesaje sau alte tipuri de materiale care vă aparțin/al căror autor sunteți. Prin transmiterea acestora ne acordați o licență neexclusivă, pentru întreaga durată de protecție, de a le utiliza și partaja în orice modalitate și în orice mediu, în întreaga lume și fără nicio altă responsabilitate, financiară sau de altă natură, față de dumneavoastră. În situația în care un astfel de conținut va fi utilizat veți fi citat ca sursă a acestuia (prenume, nume etc).

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Acest site, precum și conținutul acestuia, incluzând, dar fără a se limita la text, mărci comerciale, logo-uri, fișiere audio sau video și baze de date sunt proprietatea exclusivă a autorilor acestora. Prin urmare, orice reproducere, reprezentare, distribuție și/ sau folosire, în intregime sau doar parțială, a site-ului sau a oricărei părți componente a acestuia este strict interzisă, incluzând și orice încercare de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta buna funcționare a serverului care rulează site-ul.

Întreg conținutul acestui site se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală, cum ar fi, dar fără a se limita la Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisă în lipsa consimțământului prealabil al deținătorului site-ului. Orice încălcare a celor menționate anterior va atrage răspunderea făptuitorului.

În situația în care considerați că pe site există conținut care încalcă drepturi de autor care vă aparțin, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact. În acest sens vă rugam să ne furnizați informații cum ar fi datele dvs. de contact, detaliile referitoare la conținutul vizat și dovezi cu privire la deținerea drepturilor de autor asupra conținutului respectiv și că publicarea acestuia nu a fost autorizată de către dumneavoastră.

LINK-URI CĂTRE ALTE SITE-URI

Deținătorul site-ului nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul pentru care există link-uri către alte site-uri, nu controlează aceste site-uri și nu este responsabil pentru conținutul acestora. Accesarea și utilizarea acestor site-uri de către dumneavoastră se va face exclusiv pe propriul risc, motiv pentru care vă recomandam să citiți Termenii și Condițiile, precum și Politicile acestor alte site-uri.

Folosirea de link-uri, mărci comerciale, nume, servicii, nume de domenii și nume de înregistrare ale altor companii nu implică în niciun fel, dacă nu se specifică altfel, existența unei afilieri între deținătorul site-ului și orice astfel de firme, produse, servicii, mărci comerciale, nume sau denumiri înregistrate.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Deținătorul site-ului nu acceptă, în limitele prevăzute de lege, nicio răspundere în ceea ce privește pierderile directe sau indirecte sau daunele care rezultă din sau care au legătură cu utilizarea, operarea sau indisponibilitatea acestui site și a conținutului său.

Totodată nu garantează nici calitatea tehnică și funcțională a site-ului, nici lipsa virușilor care pot exista pe site și nu va fi tras la răspundere pentru daunele directe și indirecte suferite sau invocate.

FORȚA MAJORĂ ȘI CAZUL FORTUIT

Deținătorul site-ului nu va raspunde pentru niciun fel de întârzieri sau neexecutare sau executare necorespunzătoare a serviciilor sale, dacă intervine un caz de forță majoră sau un caz fortuit, astfel cum acestea sunt definite de lege. Forța majoră sau cazul fortuit va fi comunicat în cel mai scurt timp de la data apariției.

NOTIFICĂRILE

Utilizatorul este de acord ca toate notificările/comunicările efectuate în legatură cu prezentul site să se efectueze prin intermediul poștei electronice la adresa de e-mail comunicată prin formularul de contact sau la adresa de e-mail a deținătorului site-ului, respectiv catalin.anchidin@gmail.com 

În cazul în care Utilizatorul dorește să uzeze de o altă modalitate pentru transmiterea notificării/comunicării trebuie să obțina acordul expres al deținătorului site-ului, exprimat în scris.

LEGISLAȚIA APLICABILĂ

Toate situațiile apărute în legatură cu utilizarea și conținutul site-ului like5.ro sunt guvernate de legislația română în vigoare, indiferent de locul de accesare a site-ului. Orice litigiu care are ca obiect o dispută cu privire la Termenii și Condițiile de utilizare a acestui site va fi supus spre soluționare instanțelor române.