EntertainmentTaylor Swift, Michael Fassbender și Elisabeth Moss, în martie la Disney+

Taylor Swift, Michael Fassbender și Elisabeth Moss, în martie la Disney+

În luna martie, pe Disney+ ai acces în exclusivitate la concertul fenomen al anului 2023, comedii spumoase și seriale pline de acțiune și umor.

Disney+ are surprize exclusive pentru abonații săi în luna martie: succesul fulminant de box-office de la finalul anului 2023, concertul “Taylor Swift  | The Eras Tour” într-o variantă exclusivă pentru streaming, cea mai recentă comedie a cunoscutului regizor Taika Waititi, cu Michael Fassbender și Elisabeth Moss în distribuție, precum și seriale apreciate deja ce revin cu noi sezoane  sau premiere ale unor serii originale Disney+. Acestea sunt producțiile care îți vor face luna martie mai zglobie, o invitație deschisă la binging! Like5.ro a pregătit selecția titlurilor din program pe care trebuie să ți le notezi în agenda lunii martie:

GOLUL VICTORIEI / NEXT GOAL WINS 

Disponibil pe platformă încă de la începutul lunii martie, “Golul victoriei / Next Goal Wins”, cel mai recent titlu al regizorului Taika Waititi (premiat cu Oscar pentru adaptarea scenariului “Jojo Rabbit”), este o delicioasă comedie, bazată pe fapte reale. După premiera sa în Competiția Oficială a Festivalului de Film de la Toronto, povestea celei mai dezastruoase echipe de fotbal din lume, cea din Samoa Americană, “Golul victoriei”, vine direct pe Disney+.

Un regizor care nu se pricepe deloc la fotbal, dar nici nu învață nimic semnând un film despre joc, alege un subiect emoționant care vorbește, în fond, despre speranță și îți va da un tonus excelent. Te simți low energy? Trebuie să vezi cum un antrenor rebel, Thomas Rongen (un Michael Fassbender uman) concediat dintr-o ligă puternică, trebuie să salveze onoarea echipei pentru calificarea la Cupa Mondială după ce a fost înfrântă cu 31 de goluri într-un singur meci. Un absurd amuzant care te va destinde, o coloană sonoră antrenantă și o distribuție completată de Oscar Kightley, Kaimana și Elisabeth Moss.

MOARTEA ȘI ALTE DETALII / DEATH AND OTHER DETAILS

Din 5 martie, pregătește-te pentru “Moartea și alte detalii / Death and Other Details”, un nou serial de comedie care îți prezintă viața luxoasă de pe un vas de croazieră, dar mai ales situațiile nepotrivite în care ajung bogații veniți să fie răsfățați. Geniala și neliniștita Imogene Scott (interpretată de Violett Beane) devine suspecta principală a unei crime imposibile pe superbul transatlantic.

10 zile surprinse în 10 episoade, o anchetă detaliată și bine pusă la punct a prestigiosului detectiv Rufus Cotesworth (Mandy Patinkin) care va enerva pe toată lumea pentru a scoate la iveală criminalul. Un echipaj extenuat și scos din minți de bogătași cu pretenții ridicole, o suspectă care disprețuiește coordonatorul anchetei, mult mister, precum și comic de situații, fac din “Moartea și alte detalii / Death and Other Details” serialul pe care nu trebuie să îl ratezi, disponibil integral pe platformă din 5 martie.

EXTRAORDINAR / EXTRAORDINARY – SEZONUL 2

De la realizatorii “Killing Eve” și Emma Moran, scenarista debutantă cu o voce aparte, vine cel de-al 2-lea sezon “Extraordinar / Extraordinary”, serialul care îți propune o nouă abordare a supereroilor. O comedie inovatoare despre tinerețe și cum să te descurci într-o lume confuză. “Extraordinar” aduce în scenă o distribuție fresh și energică din Marea Britanie și Irlanda.

În cazul în care nu ești familiarizat cu primul sezon disponibil pe Disney+, trebuie să înțelegi contextul: în urmă cu 10 ani, toți majorii primeau o superputere, însă Jen (interpretată de Máiréad Tyers) are 25 de ani și trăiește drama vieții de a nu-și fi identificat magia sau… sensul vieții. Drept urmare își începe călătoria pentru a-și găsi, poate, locul, înconjurată fiind de o gașcă la fel de debusolată. După peripețiile din primul sezon, din 6 martie, pregătește-te pentru o nouă serie de încercări și personaje haioase! 

TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR (TAYLOR’S VERSION)

Unul dintre evenimentele cheie ale economiei mondiale din 2023, turneul lui Taylor Swift “The Eras Tour“ s-a dovedit un succes la lansarea în cinematografe. Cu încasări de peste 260 de milioane de dolari, este oficial cel mai bine vândut film-concert din istorie, nominalizat inclusiv la Globurile de Aur 2024. Pe 15 martie, Disney+ lansează versiunea exclusivă a concertului, versiunea artistei, care include câteva premiere pentru fanii săi: piesa “cardigan” plus alte 4 melodii acustice într-o interpretare inedită. În cazul în care nu ai prins bilete în cadrul electrizantului turneu, te poți bucura de premiera “Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor’s Version)“ pe Disney+!

REVOLTA LUI NELL / RENEGADE NELL

Noul serial original Disney+ “Revolta lui Nell / Renegade Nell” ne poartă în Anglia de la 1700. Regizat de Ben Taylor (cunoscut pentru succesul “Sex Education”) și M. J. Taylor (premiată cu Emmy pentru regia “Ted Lasso” în 2022), “Revolta lui Nell” este o doză de energie și aventură. Nell Jackson este o tânără neînfricată, inteligentă și îndrăzneață, care dintr-o dată devine cea mai cunoscută infractoare din țară.

Acuzată pe nedrept de crimă, e nevoită să devină fugară pentru a-și salva viața, dar și familia. Supraviețuirea însă are un preț: jefuiește tot ce prinde în cale pentru a-și asigura următoarea zi. Cert este că în toată fuga, îl întâlnește pe Billy Blind, un spirit magic și curajos. Abia atunci înțelege Nell rolul esențial pe care l-a ignorat în goana nebună pentru supraviețuire. Din 29 martie, cele 8 episoade, o binemeritată porție de andrenalină, vor fi disponibile pe platformă.

Photo CreditDisney+

Articole similare