Going out, primul spectacol de dans imersiv la MINA

[In Between], primul spectacol de dans imersiv la MINA

MINA adaugă un nou eveniment în programul său: [In Between], prima producție de dans imersiv

O nouă premieră la MINA în luna aprilie: spectacolul de dans imersiv [In Between] este unul dintre principalele proiecte propuse de cel mai mare spațiu new media din Europa de Sud-Est în 2024. Producție marca MINA care își propune să lărgească orizonturile creative, [In Between] are premiera pe 12 aprilie. 

[IN BETWEEN] ÎN REGIA LUI BOBI PRICOP

Bobi Pricop, unul dintre cei mai activi regizori contemporani, semnează regia show-ului de dans imersiv [In Between]. Pricop este cunoscut pentru stilul său nonconformist și inovator, în permanentă adaptare a experienței artistice dedicată publicului prin firul poveștii, efecte, muzică, decor transformând totul într-o călătorie senzorială. Bobi Pricop a conceput [In Between] împreună cu Filip Stoica (coregraf) și Simona Dabija (asistent coregraf). Muzica și efectele sunt semnat de colaboratorul MINA, Alexei Țurcan, în vreme ce studioul Les Atelieres Nomad semnează spectaculosul univers vizual digital. 

10 EROI [IN BETWEEN]

[In Between] aduce în scenă 10 eroi, dansatori și acrobați care vor introduce publicul într-o aventură cu multiple dimensiuni. Umanul și artificialul se vor împleti în dansul și videoproiecțiile spațiului MINA. 

EXPERIENȚĂ INEDITĂ

La mai puțin de 1 an de la lansarea sa, Muzeul MINA își surprinde publicul și este hotărât să atragă iubitorii de teatru și dans prin show-urile dinamice atent pregătite. Premiera spectacolului de dans imersiv [In Between] de la MINA se dorește a fi o experiență inedită care îmbină dansul contemporan, acrobațiile și noile tehnologii. 

POTENȚIALUL SPAȚIULUI MINA

Premiera show-ului de dans imersiv este primul proiect complex MINA care confirmă caracterul modular ofertant al spațiului în cât mai multe direcții artistice. Fondatorii își doresc ca “MINA să fie mai mult decât un spațiu imersiv, să fie un adevărat pilon cultural plin de inovație care promovează valorile românești.” 

PROGRAM, DURATĂ ȘI BILETE

Începând cu 12 aprilie, spectacolul de dans imersiv [In Between] va fi programat de 2 ori pe săptămână, timp de 3 luni. Durata show-ului este de 45 de minute, iar accesul se face pe bază de bilet în valoare de 190 RON, ce poate fi achiziționat online.

Photo CreditMINA

Articole similare