Entertainment”Frasier” revine. Unde poate fi urmărit noul serial

”Frasier” revine. Unde poate fi urmărit noul serial

”Frasier”, serial-cult din anii 1990, cu Kelsey Grammer în rol principal, revine cu un nou sezon începând cu 12 octombrie, după aproximativ 20 de ani de când nu a mai fost difuzat.

SINOPSIS

Noul serial ”Frasier” îl are în centru pe Frasier Crane, psihiatru pensionar care se mută înapoi în Boston din Seattle pentru a petrece mai mult timp cu fiul său înstrăinat, Frederick (jucat de Jack Cutmore-Scott). În noul său oraș, Frasier își ia din nou viața de la capăt.

DISTRIBUȚIE

În acest reboot mai joacă Nicholas Lyndhurst, Anders Keith, Jess Salgueiro și Toks Olagundoye, printre alții, în timp ce Bebe Neuwirth și Peri Gilpin vor fi invitate în rolurile lui Lilith Sternin, respectiv Roz Doyle.

UNDE POATE FI URMĂRIT

Dacă la televizor, serialul original poate fi urmărit pe Comedy Central, noul sezon – care are zece episoade – are premiera la Paramount+. Cum acest serviciu de streaming nu este disponibil în România, conținutul platformei e disponibil pe SkyShowtime.

FRASIER

”Frasier”, serial recompensat cu 37 de trofee Primetime Emmy, a rulat timp de 11 sezoane, din 1993 până în 2004, la NBC.
Online, el mai poate fi urmărit pe Hulu și Prime Video.
În plus, ”Frasier: The Complete Series” este disponibil pe DVD la prețul de 77 de dolari (Amazon), 70 de dolari (Target) și 79 de dolari (Walmart). Toate episoadele sitcomului sunt disponibile și în variantă Blu-ray, pentru 130 de dolari, la Best Buy.

Articole similare