EntertainmentAna Ularu și Florin Piersic Jr. joacă în ”Subteran”, produs de Netflix

Ana Ularu și Florin Piersic Jr. joacă în ”Subteran”, produs de Netflix

Ana Ularu și Florin Piersic Jr. interpretează rolurile principale în serialul românesc ”Subteran”, produs de Netflix și regizat de Anca Miruna Lăzărescu, Daniel Sandu și Octav Gheorghe.

SINOPSIS

Serialul, care va avea șase episode, va spune povestea unei mame care lucrează în IT și ajunge să lupte sub acoperire împotriva interlopilor bucureșteni care i-au schimbat viața.
Cami se afolosește de inteligență pentru a avea succes într-o lume a bărbaților. Când viața ei este dată peste cap de un grup interlop, ea ajunge să joace rolul de iubită și hacker pentru un detectiv sub acoperire care se află într-o situație fără scăpare. Însă el este singura șansă pe care o are Cami de a se răzbuna și de a-și salva fiul.

ECHIPA DE PRODUCȚIE

Serialul este creat de Steve Bailie, cu Octav Gheorghe și Peter Kerek, în calitate de co-scenariști, și e produs de Tudor Reu (Mobra Films) și Johnathan Young (creative).

PERSONAJ FEMININ PUTERNIC

”Ne bucurăm să începem producția noii serii românești «Subteran» și suntem mândri să ne alăturăm echipei extraordinare care se află în spatele acestui proiect. Industria de film românească este cunoscută pentru tradiția creativă și artiștii remarcabili și suntem de asemenea extrem de încântați de acest scenariu care prezintă un personaj feminin puternic”, spune Anna Nagler, director Local Language Series pentru Netflix Europa Centrală și de Est. ”«Subteran» este un serial polițist captivant, dar și puțin absurd, cu un ton alert, plin de adrenalină și sunt sigură că va evolua frumos având în vedere succesul deja cunoscut al numeroaselor titluri românești disponibile pe Netflix”, a completat Anna Nagler.

ANA ULARU, MAI MULT DE 50 DE ROLURI

Ana Ularu și-a început cariera de actriță înainte să împlinească vârsta de 10 ani, iar până în prezent a interpretat mai mult de 50 de roluri. S-a remarcat în spectacole de teatru și filme precum ”Periferic” (2010), regizat de Bogdan Apetri, ”Inferno”, în care a jucat alături de Tom Hanks, ”Serena”, unde i-a avut colegi pe Bradley Cooper și Jennifer Lawrence, și ”Siberia”, la care a lucrat cu Keanu Reeves.

În 2012, Ana Ularu a fost aleasă tânără speranță a cinematografiei, după ce rolul din ”Periferic” i-a adus premii pentru interpretare la Locarno și Varșovia, dar și un trofeu Gopo. În ultimii ani a jucat în mai multe producții străine, între care ”Alex Rider” (Sony Pictures Television), ”Tribes of Europe” (Netflix), ”Spy/ Master” (HBO Max) și ”The Power” (Amazon Prime).

FLORIN PIERSIC JR., DE LA TEATRU LA FILM ȘI SERIALE

Actor, regizor și scenarist, Florin Piersic Jr. este cunoscut în special pentru munca sa în teatru.
În 2013, a scris și a produs ”Freak Show”, în care interpretează 13 personaje. Spectacolul a fost aclamat atât de public, cât și de critică.

Între altele, în 2015, a câștigat premiul pentru cel mai bun actor în rol principal (”Quod Erat Demonstrandum”, r. Andrei Gruzsniczki) la premiile Gopo.
Florin Piersic Jr. este autorul romanului ”Romantic Porno” (2011) și al colecțiilor ”Opere complete – Volumul unu” (2009) și ”Opere complete – Volumul doi” (2015). În ultimii ani a avut apariții episodice în seriale precum ”Comrade Detective”, în care a jucat alături de Channing Tatum și Joseph Gordon-Levitt, și a fost protagonistul dramei ”Moon Hotel Kabul”, regizată de Anca Damian.

Articole similare