EntertainmentFilme și seriale de văzut la Netflix în prima lună a anului...

Filme și seriale de văzut la Netflix în prima lună a anului 2024

Patru noi producții și un film câștigător la premiile Oscar 2015 reprezintă alegerile Like5 din oferta Netfllix pentru luna ianuarie 2024.

LA SOCIEDAD DE LA NIEVE

”La sociedad de la nieve/ Society of the Snow”, drama umană a unei catastrofe celebre, filmul ales să reprezinte Spania la premiile Oscar 2024, va fi disponibil pe Netflix din 4 ianuarie.În 1972, zborul 571 al forțelor aeriene uruguayene, închiriat pentru a transporta o echipă de rugby în Chile, s-a prăbușit pe un ghețar din inima Anzilor. Doar 29 dintre cei 45 de pasageri au supraviețuit și, aflându-se într-unul dintre cele mai dure medii din lume, au fost nevoiți să recurgă la măsuri extreme pentru a rămâne în viață.

Regizat de Juan Antonio Bayona, cunoscut pentru filmul horror ”El orfanato” și drama ”The Impossible”, lungmetrajul bazat pe cartea omonimă a lui Pablo Vierci a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Veneția.
Filmul a fost realizat cu actori uruguayeni, pe care Bayona i-a găsit după un amplu proces de casting pentru interpreți amatori, și cu câțiva actori argentinieni.

society of snow sociedad de la nieve netflix 1

STILL ALICE

Drama ”Still Alice” (2014), cu Julianne Moore în rol principal pentru care a fost premiată cu Oscar, este titlu licențiat de Netflix și disponibil din 15 ianuarie.
Lungmetrajul regizat de Richard Glatzer și Wash Westmoreland are în centru o profesoară de lingvistică a cărei legătură strânsă cu familia este pusă la încercare după ce ea este diagnosticată cu Alzheimer.

still alice

THE BROTHERS SUN

”The Brothers Sun”, seria de comedia și acțiune cu actrița Michelle Yeoh în rol principal, va fi disponibil din 4 ianuarie.
Când familia îi este amenințată de un inamic misterios, membrul unei triade din Taipei merge în Los Angeles pentru a-și proteja mama îndărătnică și fratele neștiutor.

the brothers sun netflix

GOOD GRIEF

”Good Grief”, o călătorie de regăsire după moartea neașteptată a soțului, cu Daniel Levy și Luke Evans, poate fi urmărit din 5 ianuarie.
Un artist care își jelește soțul scriitor își duce cei mai buni prieteni într-o excursie la Paris, unde ies la iveală secrete urâte și adevăruri dure.
Acesta este debutul regizoral al actorului Daniel Levy, cunoscut pentru rolul din serialul multi-premiat ”Schitt’s Creek”.

good grief netflix

GRISELDA

Miniseria ”Griselda”, cu Sofia Vergara în rolul traficantei de droguri columbiene, va debuta pe platformă la 25 ianuarie.
Griselda Blanco – o femeie dură și fermecătoare – este cunoscută pentru că a creat unul dintre cele mai profitabile carteluri de droguri din istorie. Era supranumită ”Văduva neagră” şi ”Naşa cocainei”. Miniseria produsă de membri ai echipei de creație a serialului ”Narcos” are șase episooade în care prezintă povestea vieții ei.

griselda
Photo CreditNetflix

Articole similare