Give me 55 filme de văzut la cinema vara asta

5 filme de văzut la cinema vara asta

Animații, drame, filme de acțiune fantasy și romantice intră în cinematografele românești vara aceasta.

Like5 a ales dintre premierele anunțate pentru vara aceasta cinci lungmetraje care merită să fie văzute la cinema – ”Inside Out 2”, ”Mother’s Instinct”, ”Fly Me To The Moon”, ”Les Indésirables” și ”Deadpool & Wolverine”.

INSIDE OUT 2

Una dintre cele mai de succes și premiate animații din toate timpurile revine pe marile ecrane. ”Inside Out 2”, regizat de Kelsey Mann și pentru care Amy Poehler, Phyllis Smith, Lewis Black, Tony Hale, Liza Lapira și Maya Hawke și-au împrumutat vocile, poate fi vizionat începând cu 14 iunie.

De data aceasta, Riley este prezentată în anii adolescenței, când experimentează noi simțăminte.

MOTHER’S INSTINCT

Mother’s Instinct”, un thriller cu Jessica Chastain și Anne Hathaway în rolurile principale, dar și de producătoare, reprezintă debutul regizoral al directorului de imagine Benoît Delhomme.

Filmul, cu premiera în 21 iunie, este bazat pe romanul ”Mothers’ Instinct: A Novel of Suspense”, scris de Barbara Abel.
Acțiunea are loc în anii ’60, într-o suburbie americană, unde viețile perfecte a două prietene și vecine sunt distruse de un accident tragic în care este implicat unul dintre copiii lor.
Alice (Chastain) și Céline (Hathaway) și relația lor sunt centrul acestei povești. Legătura lor este treptat subminată de vinovăție și paranoia și se declanșează o palpitantă bătălie a voințelor, dezvăluind latura întunecată a iubirii materne.

FLY ME TO THE MOON

Scarlettt Johansson și Channing Tatum trăiesc o poveste de dragoste pe marile ecrane în comedia romantică ”Fly Me to the Moon”, regizată de Greg Berlanti, ce spune povestea unei experte în marketing care dă peste cap misiunea directorului de lansare de la NASA. Atunci când Casa Albă consideră misiunea prea importantă pentru a eșua, Jones primește ordin să însceneze o falsă aselenizare, ca rezervă.

Lungmetrajul are premiera în 12 iulie.

LES INDÉSIRABLES

Cineastul francez Ladj Li, care s-a remarcat în 2019 cu ”Les Misérables”, revine în atenție cu ”Les Indésirables”, cu premiera în 19 iulie.

Dramă are în centru un activist local și un tânăr primar în devenire care se contrazic cu privire la cea mai bună cale de urmat pentru suburbia lor sărăcăcioasă.

DEADPOOL & WOLVERINE

Deadpool & Wolverine”, unul dintre cele mai așteptate filme de acțiune ale anului, are premiera în 26 iulie. Filmul regizat de Shawn Levy îi are protagoniști pe Ryan Reynold și Hugh Jackman.

Wolverine se recuperează după rănile suferite și se întâlnește cu Deadpool. Ei fac echipă pentru a învinge un inamic comun. Din distribuție fac parte Emma Corrin, Jennifer Garner și Morena Baccarin.

Articole similare