Features”Deadpool 3” – Reynolds și Jackman, împreună pe marile ecrane

”Deadpool 3” – Reynolds și Jackman, împreună pe marile ecrane

Like5 prezintă toate detaliile cunoscute despre ”Deadpool 3”, comedia de acțiune ce reprezintă revenirea mercenarului guraliv de la Marvel, cu Ryan Reynolds și Hugh Jackman în rolurile principale

Filmările pentru al treilea lungmetraj ”Deadpool” au fost încheiate, iar filmul urmează să fie lansat în cinematografe vara aceasta. Primele două părți din franciză au fost un adevărat succes de box-office, mai ales în rândul tinerilor, și au reușit să facă din Deadpool un antierou cunoscut în întreaga lume, nu doar pentru fanii benzilor desenate Marvel.

PRODUCȚIA

”Deadpool 3”, regizat de Shawn Levy (cunoscut pentru ”Free Guy” și ”The Adam Project”), era programat să fie lansat în 30 aprilie 2024, dar greva actorilor și scenariștilor de la Hollywood a dus la oprirea completă a filmărilor chiar când acestea erau la jumătate. Până când nu s-a ajuns la un acord, filmările nu au putut fi reluate. Din fericire, aceasta au fost încheiate la 25 ianuarie 2024.

DATA LANSĂRII

”Deadpool 3” va ajunge în cinematografele din întreaga lume în 26 iulie 2024.

SINOPSIS

Sinopsisul filmului este greu de ghicit, deoarece nu au fost oferite prea multe detalii, cu excepția faptului că Ryan Reynolds a avertizat că va fi ”total diferit” de ceea ce am văzut până acum.

Este posibil să aibă legătură cu Cable și cu călătoria în timp, așa cum a fost la finalul ”Deadpool 2”. Fiica lui Cable, Hope, are un cuvânt important de spus (cel puțin în benzile desenate) în ceea ce privește viitorul mutanților.

”Eroul iresponsabil Deadpool va schimba istoria MCU alături de Wolverine!?”, este întrebarea care ține, momentan, loc de sinopsis.

DISTRIBUȚIA ”DEADPOOL 3”

Ryan Reynolds este Deadpool. Nu există vreo altă persoană care să poată face acest personaj în acest moment. High Jackman este Logan, însă Zazie Beetz nu-și va relua rolul Domino, după cum a confirmat actrița, dar Josh Brolin ar putea reveni în franciză în rolul lui Cable, la fel ca Stefan Kapičić (Colossus), Brianna Hildebrand (Negasonic) și Shioli Kutsuna (Yukio).

Potrivit imdb.com, distribuția este completată de Jennifer Garner (ca Elektra) și Morena Baccarin (Vanessa).

Personajul negativ va fi interpretat de Emma Corrin, actriță cunoscută și pentru rolul prințesei Diana în serialul ”The Crown” (Netflix).

”DEADPOOL”, ÎN BOX OFFICE

Primul film din franciză, cu buget de 58 de milioane de dolari, a fost lansat în 2016 și a generat încasări de 782,8 milioane de dolari la nivel mondial. Grație acestui succes, Ryan Reynolds a decis – în calitate de producător, scenarist și protagonist – să meargă mai departe. ”Deadpool 2”, apărut în 2018. A avut un buget de 110 milioane de dolari și a generat încasări de 785,9 milioane de dolari la nivel global.

Photo CreditMarvel

Articole similare