Entertainment”Mothers' Instinct” – Un thriller cu Jessica Chastain și Anne Hathaway

”Mothers’ Instinct” – Un thriller cu Jessica Chastain și Anne Hathaway

”Mothers' Instinct”, un thriller cu Jessica Chastain și Anne Hathaway în rolurile principale, dar și de producătoare, reprezintă debutul regizoral al directorului de imagine Benoît Delhomme.

Recent, a fost lansat primul trailer al filmului care urmează să ajungă anul acesta în cinematografe.

SINOPSIS

Filmul, prezentat ca un “thriller de neuitat”, este bazat pe romanul ”Mothers’ Instinct: A Novel of Suspense”, scris de Barbara Abel.
Acțiunea are loc în anii ’60, într-o suburbie americană, unde viețile perfecte a două prietene și vecine sunt distruse de un accident tragic în care este implicat unul dintre copiii lor.
Alice (Chastain) și Céline (Hathaway) și relația lor sunt centrul acestei povești. Legătura lor este treptat subminată de vinovăție și paranoia și se declanșează o palpitantă bătălie a voințelor, dezvăluind latura întunecată a iubirii materne.

DISTRIBUȚIE ”Mothers’ Instinct”

Lungmetrajul îi are în distribuție și pe Anders Danielsen Lie, Josh Charles, Caroline Lagerfelt, John Nagle, Baylen D. Bielitz și Eamon Patrick O’Connell.

UN FILM CU TREI FEMEI PRODUCĂTOARE

Anne Hathaway și Jessica Chastain sunt producătoare ale filmului, alături de Kelly Carmichael, partenera lui Chastain sub sigla Freckle Films.
Neon și StudioCanal se vor ocupa de lansarea lungmetrajului.

COMPARAȚIE CU WHAT EVER HAPPENED TO BABY JANE

Anul trecut, discutând despre acest film, Jessica Chastain l-a comparat cu ”What Ever Happened to Baby Jane” (19962) al lui Robert Aldrich.
“Annie și cu mine ne distrăm foarte mult în acest film. Și este o trimitere la un alt… Îmi place să mă gândesc la el ca la un mic «What Ever Happened to Baby Jane»”, declara ea pentru Indiewire. “Bineînțeles, este un alt fel de film, dar este această idee ca aceste două actrițe să se întâlnească și să joace… tensiunea cred că este foarte interesantă.

Mulțumesc lui Dumnezeu că eu și Annie ne iubim, așa că este un pic diferit de acea experiență”.
Bette Davis și Joan Crawfors sunt protagonistele filmului din 1962. Presupusa rivalitate acerbă de la Hollywood dintre cele două vedete ale filmului a fost esențială pentru succesul inițial al filmului care a dus, în parte, la revitalizarea carierelor lor.

DESPRE BENOÎT DELHOMME

Benoît Delhomme s-a născut într-o suburbie a Parisului, în 1961, și și-a petrecut copilăria în Normandia. A început să studieze filmul în 1980, la Universitatea Sorbona din Paris și la Școala Louis Lumiere, unde s-a specializat în imagine, avându-l mentor pe operatorul de cameră preferat al lui Robert Bresson.
Delhomme a fost, de-a lungul anilor, director de imagine pentru unii dintre cei mai importanți regizori din lume – de la Julian Schnabel (”At Eternity’s Gate”), Michael Radford (”The Merchant of Venice”), David Mamet (”The Winslow Boy”) și John Hillcoat (”Lawless”) la Anton Corbijn (”A Most Wanted Man”), Mark Herman (”The Boy in the Striped Pijamas”), Anthony Minghella (”Breaking and Entering”) și James Marsh (”The Theory of Everything”).

Articole similare