Going outWe are ready to Rocanotherworld 2024!

We are ready to Rocanotherworld 2024!

Programul celei de-a 9-a ediție a festivalului Rocanotherworld este pregătit!

Artiști locali și internaționali completează line-up-ul celei de-a 9-a ediții Rocanotherworld al cărui headliner este Asaf Avidan. Publicul festivalier, iubitor de muzică bună și atmosferă de vacanță e așteptat la Iași între 20 și 23 iunie. Dansul se va încinge în jurul scenelor Rocanotherwold 2024, iar distracția din inima festivalului nu e deloc de neglijat. 4 zile de muzică și petreceri de neratat perfecte pentru a-ți menține vibe-ul acela bun al verii.

Abonamentele și biletele ce îți permit accesul pe zile sunt disponibile online, grupurile au prețuri preferențiale, iar elevii și studenții beneficiază de reduceri substanțiale la achiziție. 

ARTIȘTI ROMÂNI PE MAIN STAGE

Folclorul românesc combinat cu sunete urbane și electronice definește sound-ul lui Argatu. Aceasta e varietatea genurilor muzicale care se integrează perfect în programul Rocanotherworld! Iubitorii muzicii inovatoare ce combină rock’n’roll, funk și jazz sunt așteptați la concertul Sarmalele Reci. Nici mixul de blues, electro, rock și folk al lui Jurjak nu va lipsi de pe Main Stage-ul festivalului, iar combo-ul Deliric X Silent Strike & Muse String Quartet este pur și simplu de neratat!

ARTIȘTI INTERNAȚIONALI

Printre artiștii internaționali confirmați la Rocanotherworld se numără exotica La Chica, proiectul inițiat de Sophie ale cărei rădăcini sunt în Franța și Venezuela. Experiența muzicală a artistei e completată de studii științifice și inginer de sunet. La Chica e proiectul muzical de suflet al Sophiei, unul extrem de personal, căruia i-a adăugat vizualuri expresive și viu colorate într-o abordare terapeutică. 

Artista ucrainiană Gala va mixa pe scena Rocanotherworld seturi cu note de tech house și minimal, completate de ritmuri groovy. 

ARTIȘTI MOLDOVENI

O seamă de artiști din Republica Moldova completează line up-ul festivalului. Scena principală Rocanotherworld 2024 va răsuna pe ritmurile inspirate din anii ’80 și ’90 ale muzicii Alternosfera. Iar dacă te întrebi cum sună amestecul de folk, reggae, rock și rap, atunci trebuie să îi vezi live pe cei 4 membri ai trupei Frate Gheorghe. 

Inovațiile sonore Denorm merg la nivelul expansiv al metal-ului completat de reverberații retrowave și sunete ample. 

THE DOME STAGE

Muzica electronică are o scenă dedicată la Rocanotherworld: The Dome Stage care propune o selecție eclectică de artiști. De la playlist-ul deep house al lui Emann la funky și indie grooves ale lui Eduard Draude, pasionat de combinațiile experimentale. Rosario Internullo, unul dintre cei mai îndrăgiți DJ, va antrena publicul nu doar cu muzică, ci și cu stilul său aparte de a interacționa pentru a crea super atmosferă de festival. 

ZONA DE SILENT DISCO

Iar dacă simți nevoia să dansezi în ritmul tău, de parcă nimeni nu te vede, chiar și desculț pe nisip, trebuie să explorezi zona de Silent Disco! DJ-ii Alien, Amalia Vornicu și Donisan vor fi pe poziții, pregătiți să mixeze seturi energice. Un lucru e cert: la Rocanotherworld îți găsești ușor locul, te poți reconecta cu tine și cu cei din jur. 

Photo CreditPR

Articole similare