Going outLet’s Rocanotherworld 2024!

Let’s Rocanotherworld 2024!

Cea de-a 9-a ediție a festivalului de muzică Rocanotherworld are loc între 20 și 23 iunie 2024 la Iași

Rocanotherworld este festivalul care în ultimii 8 ani a adunat la Iași un public dornic să exploreze muzica, performance-urile și varietatea evenimentelor conexe. Descris de organizatori drept “o călătorie colectivă”, anul trecut, Rocanotherworld a adus împreună peste 17000 de participanți și a reunit nume ale muzicii internaționale și autohtone pe cele 2 scene.

10 DJ au fost sufletul petrecerilor cu mixul lor de beat-uri electronice, drum, bass, groovy. Ediția din acest an promite și mai multe instalații artistice, dezbateri și activități perfecte pentru 4 zile memorabile și, bineînțeles, multă muzică! Biletele sunt puse în vânzare în regim early bird, la preț promoțional, iar noi îți prezentăm 5 artiști confirmați pe care trebuie să îi vezi live la Iași! Let’s Rocanotherworld 2024!

ASAF AVIDAN

Nu vrei să ratezi experiența show-ului oferit de Asaf Avidan! Cu timbrul său vocal emblematic și emoționantele versuri, Asaf Avidan te cucerește de la primele acorduri și dă senzația de magie pură! Aduce la Rocanotherworld un amestec de hituri care l-au consacrat, cele mai recente melodii de pe albumul “Anagnorisis” într-un cadru solo a cărui intimidate te va impresiona! Scena ieșeană va fi locul perfect unde Asaf Avidan va explora multitudinea instrumentelor mânuite cu o dexteritate fantastică pentru a te fermeca pur și simplu!

OM LA LUNĂ

Muzica celor de la om la lună are o textură sonoră aparte prin versurile poetice completate de chitară, pian și violoncel într-o zonă electro-acustică. Amestecă poezii sfâșietoare sau optimiste cu note de bucurie, melancolie, tristețe surdă. Au o tandrețe aparte în a se apropia de public și a-l cuceri iremediabil prin creșterile de ritm sau monotonia duioasă. Se autodefinesc sincer drept “un strigăt. De mare iubire, de frică, singurătate, bucurie, tristețe și regăsire.” De neratat la Rocanotherworld! om la lună îți va da universul peste cap!

ROBIN AND THE BACKSTABBERS

De aproape 14 ani, Robin and the Backstabbers sunt o apariție pop melodramatică pe scena muzicii alternative din România. Sunt cei care organizează cele mai matinale concerte în București și amestecă rockul eclectic cu versurile moderniste, deseori criptice. Pregătește-te să pășești în lumea descrisă de compozitorul și solistul Andrei Robin Proca alături de restul Backstabbers-ilor săi. Concertul lor îți va deschide porțile unei alte lumi, cu dans peste ruine și peste amintirile ruinelor.  

K NOT K

Iubitorii de muzică electronică trebuie să guste din sound-ul jucăuș, optimist al duo-ului K not K. Cunoscut inițial sub numele de Karpov not Kasparov, trupa a cucerit deja publicul european în cluburi, galerii de artă, muzee, precum și festivaluri de profil. Este, cu siguranță, unul dintre cele mai vocale exporturi muzicale din Europa de Est! K not K vin la Rocanotherworld cu voie bună și muzică energizantă!

DORA GAITANOVICI

Atunci când muzica e greu de înscris în tipare, plaja pe care o explorezi e mult mai îndrăzneață. Proiectul Dora Gaitanovici e un produs de gen: explorează zona alternativ-progresivă, se amestecă apoi cu o voce pătrunzătoare și instrumente a căror prezență o simți direct în mușchi și în stomac. De la Vocea României și Eurovision, Dora Gaitanovici a ajuns inclusiv pe scena mare de la Electric Castle. În iunie, cuceresc publicul de la Rocanotherworld!

Photo CreditPR Rocanotherworld

Articole similare