EntertainmentVânători de comori, imperii antice și mistere inexplicabile, în noiembrie la History...

Vânători de comori, imperii antice și mistere inexplicabile, în noiembrie la History Channel

Vânători de comori, imperii antice, mistere inexplicabile și lecții de supraviețuire în munți sunt ingredientele celor mai noi seriale și sezone difuzate în luna noiembrie la History Channel.

NAVE FANTOMĂ

Serialul ”Nave fantomă/ Ghost Ships”, cu patru episoade a câte 60 de minute, va avea premiera pe 2 noiembrie, la ora 21:00.

”Cimitirul Atlanticului de Nord” este plin de epave misterioase. Serialul documentar ”Nave fantomă” îi urmărește pe scafandrul profesionist Tony Sampson (”Blestemul Insulei Oak”) și echipa lui unindu-și forțele cu specialiști, arheologi și vânători de comori, pentru a înfrunta curenții schimbători și pentru a găsi răspunsuri cu privire la legendele înfiorătoare din Noua Scoție.

IMPERII ANTICE

”Imperii antice/ Ancient Empires”, cu trei episoade de câte două ore, va avea premiera pe 8 noiembrie, la ora 21:00.

Alexandru cel Mare, Iulius Cezar și Cleopatra, conducători ai imperiilor grec, roman și egiptean, au fost lider emblematici, puternici în istoria antică, ale căror vieți și moșteniri modelează și astăzi lumea. Numele lor sunt bine-cunoscute, dar poveștile lor nu au mai fost niciodată spuse astfel. Pentru a supraviețui și a reuși, aveau nevoie de strategii, neînduplecare și farmec.
Povestea vieților lor epice dezvăluie calitățile de care aveau nevoie pentru a conduce un imperiu antic.

INEXPLICABIL

Cel de-al treilea sezon al serialului ”Inexplicabil/ The UnXplained with William Shatner” cuprinde 11 episoade de câte o oră și va fi lansat pe 14 noiembrie, la ora 21:00.

De la producătorii serialelor-cult ”Extratereștri Antici” și ”Blestemul Insulei Oak”, „Inexplicabil” – prezentat de actorul William Shatner – explorează cele mai fascinante și ciudate mistere ale lumii. Cu participarea impresionantă a oamenilor de știință, istoricilor și martorilor, se încearcă o clarificare a unor întâmplări aparent imposibile.

Mii de oameni susțin că au văzut obiecte zburătoare neidentificate (OZN). Majoritatea incidentelor de această natură au loc în aceleași zone. Oare este posibil ca navele extraterestre să viziteze în mod repetat Pământul în zonele supranumite hub-uri pentru OZN-uri?

Timp de secole la rând, arheologii și exploratorii au fost pasionați de orașe străvechi pierdute în negura timpului. Cum ajunge o comunitate prosperă să dispară? Iar dacă ruinele lor sunt descoperite, ce dezvăluie acestea despre istoria umanității?

De-a lungul istoriei, mulți au susținut că pot vedea în viitor. Acești mistici, profeți și clarvăzători au avut viziuni ale unor evenimente care au schimbat cursul istoriei. Dar ce au dezvăluit oare profețiile lor?
De la structuri misterioase și așa-numite locuri ”malefice” până la creaturi ciudate și ritualuri bizare, ”Inexplicabil” va explora subiecte care au mistificat omenirea timp de secole.

MUNTENII

Cel de-al 12-lea sezon din ”Muntenii/ Mountain Men”, cu 15 episoade de câte o oră, va fi lansat pe 23 noiembrie, la ora 22:00.

Încă mai există în America oameni care-și câștigă existența din ce le oferă pământul, vânând și pentru a-și hrăni familiile. Aceștia sunt muntenii. Însăși supraviețuirea lor se bazează pe utilizarea unor abilități străvechi perfecționate de-a lungul a sute de ani.

Din Munții Apalași până în Munții Stâncoși și Alaska, acest serial îi urmărește pe munteni în cursa împotriva iernii, obținând hrana și banii necesari pentru a supraviețui în cele mai reci luni ale anului.

Experți în înfruntarea primejdiilor iernii și a condițiilor primitive în care își desfășoară existența, întotdeauna pregătiți pentru ce este mai rău, muntenii și-au croit drum prin sălbăticia Americii înainte ca lumea să fie lovită de pandemie.
Ei vor face tot posibilul să își apere libertatea și stilul de viață, motiv pentru care experiența, cunoștințele și tăria de caracter le vor fi de folos acum mai mult ca niciodată.

Photo CreditHistory Channel

Articole similare