Going outVan Gogh, în variantă imersivă

Van Gogh, în variantă imersivă

Primul spațiu imersiv din România și cel mai mare centru de new media art din Europa de Sud Est a fost inaugurat anul trecut și lansează un nou sezon în luna martie

”Van Gogh, The Immersive Show” este cel mai nou spectacol de la MINA – Museum of Immersive New Art, o producție proprie, creată și regizată de studioul Les Ateliers Nomad și acompaniată de coloana sonoră semnată de Alexei Țurcan.

NOUL SEZON

MINA începe un nou sezon la 1 martie și atunci lansează ”Van Gogh, The Immersive Show”. El va putea fi văzut în spațiul din nordul Capitalei timp de șase luni.

VAN GOGH INSPIRAT DE VAN GOGH

Spectacolul este inspirat din scrisorile trimise de Vincent van Gogh fratelui său și își propune să fie o incursiune captivantă în operele celebrului artist olandez. Citatele selecționate din corespondența lui Van Gogh aduc o notă personală și profundă în narațiune.

GENIU ARTISTIC ȘI TEHNOLOGIE

”Van Gogh, The Immersive Show” nu este doar o prezentare digitală a lucrărilor de artă ale maestrului, ci o călătorie interactivă și emoționantă în universul lui creativ, care îmbină tehnologia de ultima generație și proiecțiile spectaculoase cu geniul artistic al lui Vincent van Gogh.

van gogh noapte instelata alamy
Vincent van Gogh, “The Starry Night”, ulei pe pânză, 1889

IRIȘI, NOAPTE ÎNSTELATĂ ȘI CREAȚIE TIMPURIE

Printre operele incluse în spectacolul imersiv se numără binecunoscutele ”Noapte înstelată”, ”Autoportret”, ”Lan de grâu cu corbi”, ”Iriși”, ”Mâncătorii de cartofi” și opere din perioada de creație timpurie.

BILETE

Biletele pentru noul show pot fi cumpărate de pe site-ul minamuseum.com, la prețul de 50 de lei (cost pentru acces în spațiul imersiv). Ele pot fi achiziționate oricând, însă operele lui Van Gogh pot fi văzute doar începând cu 1 martie, timp de jumătate de an.

Photo CreditAlamy

Articole similare