EntertainmentTruman Capote, povestea lui Bon Jovi și cele mai tari hituri –...

Truman Capote, povestea lui Bon Jovi și cele mai tari hituri – în aprilie pe Disney+ 

În luna aprilie, Disney+ îți aduce un mix de muzică, acțiune, povești de dragoste, dar și fascinanta lume a scriitorului Truman Capote și a femeilor din viața lui.

Platforma Disney+ anunță un program atractiv pentru luna aprilie: de la acțiune pură și suspans cu vânători de recompense până la povești de dragoste și cele mai tari hituri, povestea celebrului Truman Capote aflat în plin război cu femeile din elita Manhattan-ului, precum și premiera miniseriei documentare despre legendara trupă a anilor ’80: Bon Jovi. Dincolo de atracțiile lunii aprilie, pe Disney+ poți viziona deja extravaganta poveste a Bellei Baxter – “Poor Things”, premiat cu 4 statuete Oscar, inclusiv pentru rolul principal interpretat de Emma Stone. Salvează-ți datele premierelor Disney+ din luna aprilie conform recomandărilor noastre de mai jos:

URMĂRITORUL / TRACKER 

Din 10 aprilie, pregătește-te pentru o doză zdravănă de adrenalină: primele 2 episoade din cele 14 ale serialului “Tracker” vor fi disponibile pe Disney+. Colter Shaw (interpretat de Justin Hartley) călătorește în rulota sa de modă veche, ajută poliția să rezolve crime, mistere și să localizeze persoane dispărute. Ultimul său caz reconfigurează întregul tablou al existenței sale în condițiile în care nici peisajul familial, în plină tensiune și dezbinare, nu îl ajută foarte mult. 

CELE MAI TARI HITURI / THE GREATEST HITS

Moartea iubitului răvășește dramatic prezentul lui Harriet (interpretată de Lucy Boynton), dar devine prilej perfect de reîntoarcere în timp prin intermediul muzicii. Fiecare piesă o teleportează în cele mai emoționante momente ale existenței ei. “The Greatest Hits” e drama romantică care se salvează printr-o coloană sonoră memorabilă. Nelly Furtado, Beach House, Roxy Music, Neil Frances, Jamie XX feat. Romy sunt doar câteva nume care dau ritmul de dans. Harriet experimentează o călătorie hipnotizantă în trecutul său fericit, dar curmat subit, prin intermediul unor piese celebre. Memoria e conectată muzicii, iar decizia de a se rupe și a se dedica prezentului e o chestiune de asumare. Titlul va fi disponibil pe Disney+ din 12 aprilie. 

FEUD: CAPOTE VS. LEBEDELE / FEUD: CAPOTE VS. THE SWANS

Din 17 aprilie, elita Manhattan-ului defilează pe Disney+: cele 8 episoade ale miniseriei “Feud: Capote vs. The Swans” te introduc în miezul unui scandal de proporții al anilor ’50, cu o distribuție pe măsura unui astfel de tur de forță! Tom Hollander și-a dorit enorm rolul lui Truman Capote încă din anii ‘2000, când era în pregătire filmul biografic “Capote”.

În sezonul 2 al antologiei “Feud” dedicată celebrului scriitor, regizat de Gus van Sant, Hollander este înconjurat de “lebede”, doamne fermecătoare și captivante: Naomi Watts (în rolul lui Babe Paley), Diane Lane (Slim Keith), Chloë Sevigny (C.Z. Guest), Calista Flockhart (Lee Radziwill), Demi Moore (Ann Woodward) și Molly Ringwald (Joanne Carson). Serialul debutează în 1955 când, aflat sub presiunea livrării continuării “In Cold Blood”, Capote publică în Esquire un fragment din viitorul “Answered Prayers”, profund inspirat din viețile doamnelor prin care expunea secretele intime ale acestora. Începutul declinului și al autodistrugerii lui Capote. 

NOS VEMOS EN OTRA VIDA / NE VEDEM ÎNTR-O ALTĂ VIAȚĂ

Disney+ Spania aduce o nouă producție originală: miniseria de 6 episoade despre cel mai mare atentat terorist al Jihadului produs pe teritoriul european, la Madrid. “Nos vemos en otra vida” îl are în prim-plan pe Baby, adolescentul care la 16 ani, împreună cu Emilio Trashorras, participa la transferul explozibilului ce urma a fi folosit pe 11 martie 2004. Mărturia lui Baby a fost esențială în procesul derulat în 2007 și a dus la condamnarea sa pentru atentate. Creat de Alberto Sánchez-Cabezundo și Jorge Sánchez-Cabezundo, “Nos vemos en otra vida” este una dintre cele mai cutremurătoare și intense povești despre evenimentele istoriei recente. Disponibil din 17 aprilie. 

THANK YOU, GOODNIGHT: THE BON JOVI STORY / THANK YOU, GOODNIGHT: POVESTEA BON JOVI

Primul documentar în 4 părți despre legendara trupă a anilor ’80, “Thank you, Goodnight: The Bon Jovi Story” scoate la iveală imagini inedite din arhivele personale ale membrilor, fotografii și, mai ales, povești inedite din culisele parcursului muzicienilor. Despre trecutul epic în cluburile din New Jersey până la succesul global care i-a poziționat pe harta muzicii mondiale, trecând inclusiv prin momentele dramatice ale accidentării vocale. Miniseria va fi disponibilă integral pe Disney+ din 26 aprilie și va fi o reală bucurie pentru fanii trupei. 

Photo CreditDisney+

Articole similare