FeaturesTot ce știm despre ”The Tortured Poets Department” al lui Taylor Swift

Tot ce știm despre ”The Tortured Poets Department” al lui Taylor Swift

Cântăreața americană, recent premiată cu Grammy, va lansa al 11-lea album de studio în 19 aprilie

Taylor Swift a anunțat în noaptea galei Grammy că va lansa în a doua jumătate a lunii aprilie un nou album, intitulat ”The Tortured Poets Department”. Acum cunoaștem și colaboratorii ei și titlurile pieselor și avem și o imagine a copertei.

ANUNȚUL INIȚIAL AL LUI SWIFT

Taylor Swift a câștigat, la sfârșitul săptămânii, premii Grammy pentru ”albumul anului” și ”cel mai bun album vocal pop”, pentru “Midnights” și, în discursul de acceptare a acestuia din urmă, a anunțat sosirea următorului său album de studio.

“Acesta este al 13-lea Grammy al meu, numărul meu norocos. Nu știu dacă v-am spus asta vreodată”, a glumit Taylor Swift în debutul discursului său. Ea a continuat mulțumind fanilor și a spus că îi va răsplăti “spunându-vă un secret pe care vi l-am ținut ascuns în ultimii doi ani, și anume că noul meu album nou-nouț va fi lansat pe 19 aprilie”.

PRECOMANDĂ

Un link de precomandă de pe site-ul lui Swift detaliază noul album: acesta va avea 16 piese, iar edițiile pe vinil, CD și casetă vor conține o piesă bonus. Există și o supracopertă de colecție de 24 de pagini, legată în forma unei cărți, cu trei versuri scrise de mână și fotografii inedite.

Totul ce știm despre ”The Tortured Poets Department” al lui Taylor Swift

TRACKLIST

Taylor Swift a dezvăluit online lista pieselor de pe viitorului ei album. Ea a partajat o fotografie a ceea ce pare a fi spatele discului, cu un tracklist care îi include pe Post Malone, pe o piesă numită “Fortnight”, și grupul Florence + the Machine, pe una intitulată “Florida!!!”.

Cele 17 melodii incluse pe album sunt: ”Fortnight” (feat. Post Malone), ”The Tortured Poets Department”, ”My Boy Only Breaks His Favorite Toys”, ”Down Bad”, ”So Long, London”, ”But Daddy I Love Him”, ”Fresh Out the Slammer”, ”Florida!!!” (Florence + the Machine), ”Guilty as Sin?”, ”Who’s Afraid of Little Old Me?”, ”I Can Fix Him (No Really I Can)”, ”loml”, ”I Can Do It With a Broken Heart”, ”The Smallest Man Who Ever Lived”, ”The Alchemy”, ”Clara Bow” și bonus track: ”The Manuscript”.

SPECULAȚII

Fanii au speculat deja că viitorul album ar putea include referiri la relația ei de șase ani cu actorul Joe Alwyn – într-un interviu din 2022, Alwyn a dezvăluit că el, Paul Mescal și Andrew Scott au un grup WhatsApp numit “The Tortured Man Club”.

NOUL ALBUM ȘI CONCERTELE DIN 2024

Taylor Swift se va afla în turneul său “Eras”, care a stabilit deja mai multe recorduri, atunci când va fi lansat “The Tortured Poets Department“, dar nu este clar, momentan, dacă va cânta vreuna dintre noile ei piese în concertele din această serie.

Articole similare