FeaturesTot ce știm despre sezonul 4 “Only Murders in the Building”

Tot ce știm despre sezonul 4 “Only Murders in the Building”

Cel de-al 4-lea sezon al serialului original Disney+ “Only Murders in the Building” are premiera pe 27 august

Fanii serialului de comedie “Only Murders in the Building” mai au de așteptat doar 3 luni până vor savura noile aventuri ale trio-ului de podcasteri Charles, Oliver și Mabel. Cel de-al 4-lea sezon al serialului premiat cu 4 Emmy-uri debutează în exclusivitate pe Disney+ pe 27 august. Finalul șocant al sezonului precedent (împușcarea lui Sazz Pataki, interpretată de Jane Lynch) generează tot felul de întrebări, mai ales dacă Charles (interpretat de Steve Martin) era cel vizat și de ce ar fi vrut cineva să îi ucidă pe oricare dintre ei? Creatorul și co-scenaristul John Hoffman a justificat pentru moment motivul: e primul personaj iubit devenit victimă. Tot ce știm despre cel de-al 4-lea sezon “Only Murders in the Building” în 5 pași:

CUCERIREA HOLLYWOOD-ULUI

Identificarea răspunsurilor legate de ultima crimă din serial îi poartă pe Charles, Oliver și Mabel în Los Angeles, acolo unde un studio de la Hollywood este interesat de realizarea unui film despre podcastul “Only Murders”. Se anunță mult comic de situație în contextul negocierii termenilor de realizare a producției. Călătoria la Los Angeles îi scoate pe cei 3 detectivi din West Tower ceea ce cu siguranță este extrem de ofertant pentru echipa de creație. 

VEDETE ȘI INVITAȚI SPECIALI

Sezoanele precedente “Only Murders in the Building” au adus în scenă o serie de celebrități în roluri episodice (Sting, Shirley MacLaine, Matthew Broderick) sau consistente. Meryl Streep revine în pielea personajului Loretta Durkin, a cărei poveste de dragoste cu Oliver s-a încheiat de-a dreptul promițător în sezonul 3. Da’Vine Joy Randolph (în rolul detectivei Donna Williams) nu poate lipsi nici ea. Sezonul 4 este cel mai strălucitor când vine vorba de vedetele care își vor găsi loc în poveste: Eugene Levy (“Schitt’s Creek”), Eva Longoria (“Desperate Housewives”), Zach Galifianakis (“The Hangover”), Molly Shannon (“Promising Young Woman”). Kumail Nanjiani (“Eternals”, “Ghostbusters: Frozen Empire”) este una dintre surprizele noului sezon: va fi un personaj cu greutate în derularea anchetei. 

DE LA NEW YORK LA LOS ANGELES

“Only Murders in the Building” a fost conceput special în jurul New York-ului care are din start ingredientele perfecte: ieși din clădire și te izbești de ceva absolut dramatic care îți schimbă tot vibe-ul. Trio-ul actoricesc e doza perfectă de New York prin simplul fapt că personajele se atașează unele de celelalte și devin un nucleu amuzant și schimbă ritmul comediei prin nuanțe de ton grav. Noi orizonturi se deschid acum când 3 newyorkezi cuceresc Los Angeles-ul!

CHIMIA ECHIPEI

Fiecare sezon “Only Murders in the Building” are o prospețime aparte prin răsturnările de situație, glumele și, bineînțeles, chimia trio-ului fantastic Steve Martin, Martin Short și Selena Gomez. Cei 3 sunt extrem de implicați și dedicați producției în calitate de producători executivi, în vreme ce Steve Martin semnează și scenariul alături de John Hoffman (cunoscut pentru “Grace & Frankie”, “Looking”). Ceea ce au reușit să creeze în serialul original Disney+ devine un fenomen în sine: pasionați de mister, au echilibrat comicul și au trasat numeroase piste ale poveștii astfel încât reușesc să te surprindă continuu.  

STEVE MARTIN

Comedianul Steve Martin a fost plăcut surprins de succesul serialului întrucât, de-a lungul carierei sale, nu s-a bucurat deodată de o asemenea primire: recenzii favorabile și popularitate. De obicei, “filmele mele sunt apreciate după 20 de ani”, a declarat actorul. Cert este că, la jumătatea filmărilor sezonului 4, Martin a revenit: “credem că ar putea fi unul dintre cele mai bune sezoane ale noastre. Deși toate sunt impecabile”. Teaserul oficial al sezonului 4 “Only Murders in the Building” este suficient de convingător, intrigant și amuzant:

Photo CreditDisney+

Articole similare