EntertainmentSupereroi și documentare, din februarie la Disney+

Supereroi și documentare, din februarie la Disney+

Supereroii Marvel, un nou sezon “Star Wars – The Bad Batch“ și mult așteptatul “Shōgun“ vin la Disney+ în luna februarie.

Disney+ propune în luna februarie 5 premiere provocatoare: de la producții fantastice Marvel Studios (“The Marvels“) la continuarea spectaculoasă a moștenirii lui George Lucas (“Star Wars – The Bad Batch“), precum și o emoționantă poveste despre compasiune și maturizare (“Suncoast“), un documentar percutant despre explorarea celebrității și teoriile conspirației (“Cypher“) și spectaculosul serial “Shōgun“ ale cărui imagini picturale te trimit într-o altă dimensiune a sângerosului Război Civil. Detaliile și datele premierelor Disney+ din februarie sunt aici:

THE MARVELS

Pe 7 februarie pregătește-te să descoperi trio-ul feminin “The Marvels”. După ce puterile lor se împletesc în urma unui eveniment misterios, Carol Danvers (Brie Larson), Kamala Khan (Iman Vellani) și Monica Rambeau (Teyonah Parris) sunt nevoite să lupte pentru a restaura ordinea și a salva Universul. “The Marvels” este scris de 3 femei (Nia DaCosta este co-autoare și regizoare), suficient de amuzant, ușor confuz pe alocuri, salvat de chimia personajelor principale concentrate pe măreața misiune. 

SUNCOAST

Proapăt premiat la Sundance pentru interpretarea lui Nico Parker, actrița din rolul principal, “Suncoast” are la bază experiența unică a regizoarei Laura Chinn transformată într-o emoționantă poveste despre maturizare, compasiune, iubire, atașament. În timp ce are grijă, împreună cu mama ei, de un frate paralizat de ani de zile, Doris (Nico Parker) leagă o prietenie neașteptată cu un activist excentric (interpretat de Woody Harrelson) care protestează împotriva unuia dintre cele mai importante cazuri medicale din toate timpurile. Este o poveste despre transformarea unei adolescente, dar nu seamănă cu nimic din ce ați mai văzut, are mult umor și multă normalitate. Din 9 februarie, în exclusivitate pe Disney+.

CYPHER 

“Cypher”, documentarul pseudo-muzical ficționalizat semnat de Chris Moukarbel, se concentrează pe cântăreața de rap Tierra Whack și pe ascensiunea ei fulminantă. La 15 ani uimea publicul cu o poezie în timp ce cânta rap pentru un canal de YouTube pe o stradă din Philadelphia. Videoclipul a atras mii de vizualizări și a reprezentat începutul unui drum incredibil, care a inclus și o nominalizare la Premiile GRAMMY. Urmărind-o în culisele concertelor, în timpul filmărilor videoclipurilor și în toată exuberanța celebrității, Chris Moukarbel reușește să expună o vitrină vizuală captivantă care deschide și închide numeroase uși ale percepției. De la estetici amestecate la o radiografie a industriei muzicale, “Cypher” tratează conspirațiile mondiale foarte direct și extrem de dedicat. Din 16 februarie, pe Disney+.

STAR WARS: THE BAD BATCH (SEZONUL III)

Moștenirea Star Wars, cel de-al 3-lea sezon “The Bad Batch” (ultimul din serie) are premiera pe 21 februarie pe Disney+, cu câte un nou episod disponibil în fiecare săptămână. Varietatea poveștilor Star Wars continuă să impresioneze prin diversitatea perspectivelor și multitudinea firelor epice exploatate. “The Bad Batch” este o dovadă clară. Creat în aceeași estetică vizuală precum “Clone Wars”, serialul explorează modul în care sfârșitul războiului și căderea Republicii schimbă viețile celor din The Bad Batch. Ce se întâmplă când identitatea soldaților construiți să lupte dispare? Ce le rămâne? Descoperă răspunsurile și provocările în ultimul sezon al seriei!

SHŌGUN 

Saga japoneză “Shōgun” debutează pe Disney+ pe 27 februarie cu primele două episoade, urmând ca restul seriei să continue săptămânal cu câte un episod. Producția Studiourilor FX se anunță drept cea mai amplă, spectaculoasă și ambițioasă adaptare a romanului lui James Clavell, a doua de gen după cea din 1980 (cu Richard Chamberlain și Toshiro Mifune). Imaginile expresive traduc într-o manieră tipic japoneză liniștea dinaintea furtunii, forța mentală și capacitatea unică de a găsi echilibrul în centrul haosului. Piesa de rezistență Disney+ din luna februarie! 

Photo CreditDisney+

Articole similare