Going outȘi cățeii sunt așteptați la Electric Castle

Și cățeii sunt așteptați la Electric Castle

Pedigree și Electric Castle oferă cazare gratuită pentru cățeii participanților la festival (17 – 21 iulie).

Pleci la Electric Castle și nu ai găsit încă un dog sitter? Pedigree și Electric Castle vin în sprijinul participanților la festival să își lase animalele de companie pe mâini bune și să se bucure din plin de cele 5 zile de festival. 100 de locuri sunt disponibile pentru patrupezi în hoteluri specializate din București, Cluj și Timișoara și îți explicăm îndată etapele concursului și pașii pe care îi ai de urmat:

DANCING TAILS 

În perioada 5 – 9 iulie, stăpânii de căței, indiferent de talie – mică, mare, mijlocie – își pot înscrie animalul de companie printr-un formular disponibil online. Întrebările sunt simple și la obiect, nu e un casting pentru un rol la Hollywood! Selecția și validarea se derulează între 10 și 15 iulie în funcție de răspunsurile voastre, în ordinea înscrierii, precum și de nivelul de socializare al patrupedului. E suficient de relaxat să doarmă într-un spațiu comun? În urma validării, participanții vor primi un cod pe care îl vor utiliza în momentul rezervării locului la hotelul canin. 

HOTELURI CANINE 

Odată înscris în cursa pentru unul dintre cele 100 de locuri disponibile trebuie să știi care sunt opțiunile de cazare pentru cățelul tău în perioada 17 – 21 iulie, cu posibilitate de check-out pe 22 iulie. Lista include 10 hoteluri din București, Cluj și Timișoara, spații dedicate și confortabile unde codițele vor dansa de fericire: Hotel Ham Ham din Cluj, Planeta Ham Ham din București, Ringstar Pet Hotel din București, ZenPet Club din București, Very Important Pets din București, Pet Resort din București, Urban Pets din București, Dog Resort din București, Hotel Canin din Timișoara, Fabiss din Timișoara. 

CRITERII DE SELECȚIE

Sănătatea patrupedului tău e foarte importantă atât pentru el cât și pentru comunitatea canină în care urmează să socializeze în perioada Electric Castle. Vaccinurile uzuale, inclusiv cel împotriva tusei de canisă, precum și deparazitarea internă și externă sunt condițiile esențiale al selecției. Pentru un check-in cât mai ușor și relaxat la hotelul canin, nu uita de carnetul de sănătate al prietenului blănos. 

RECOMANDĂRI PE DURATA SEJURULUI

Pentru un sejur cât mai confortabil și mai puțin stresant pentru micuțul prieten care va fi departe de stăpân, bagajul trebuie să conțină un minim obiect personal, fie că vorbim de o jucărie, o păturică sau orice altceva îi inspiră încredere. Pentru un weekend simpatic la hotelurile canine, nu doar la Electric Castle, e important ca patrupezii să fie obișnuiți cu traiul în comunitate și în interior, sociabile cu alți câini de aceeași talie și cu oamenii. E indicat să poarte zgarda pe întreaga durată a sejurului. 

ÎNCURAJAREA ADOPȚIILOR

Pedigree este un susținător înfocat al adăposturilor pentru animale în general și al adopțiilor în special. Colaborarea din acest an cu Electric Castle va continua în timpul evenimentului printr-o campanie de încurajare a adopțiilor, urmată de donații de hrană în cursul lunii octombrie, cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor.

Photo CreditPedigree

Articole similare