EntertainmentRobert De Niro posibil să reia rolul din ”Taxi Driver” pentru o...

Robert De Niro posibil să reia rolul din ”Taxi Driver” pentru o reclamă

Robert De Niro, actorul care a interpretat unele dintre rolurile emblematice ale cinematografiei, este din nou șofer de taxi, însă pentru o reclamă, scrie presa britanică și americană.

GOODFELLA PENTRU UBER

În urmă cu doi ani, De Niro a prezentat o replică agresivă a personajului lui din ”Goodfellas” într-o reclamă pentru brutăria britanică Warburtons. A fost criticat pe motiv că ”s-a vândut”. Acum, el face o reclamă pentru Uber. Se spune că e inspirată din ”Taxi Driver” – filmul din 1976 al lui Martin Scorsese care a fost premiat, printre altele, cu BAFTA și nominalizat la Globurile de Aur și la Oscar.

YOU TALKIN’ TO ME?

Nu sunt cunoscute detalii despre noua reclamă, cu excepția faptului că va fi filmată la Londra și că Robert De Niro va relua replica sa celebră “You talkin’ to me?”, după cum scrie presa din Regat.

Nici intriga nu este cunoscută, însă actorul care a împlinit recent 80 de ani are două variante – va fi șofer (fie unul nervos, fie calm și binevoitor) ori va fi pasager. Întrebarea de mai sus se potrivește în ambele cazuri.

ECHIPA LUI DE NIRO ȘI UBER NEAGĂ INFORMAȚIILE

Un reprezentant al lui Robert De Niro a negat ulterior informațiile potrivit cărora laureatul premiului Oscar și-ar fi reluat rolul lui Travis Bickle din “Taxi Driver” pentru o campanie publicitară Uber.

Într-un comunicat, Uber a confirmat că De Niro va fi văzut mai târziu în acest an în calitate de agent de promovare a serviciului și a lăsat să se înțeleagă că această campanie nu are ca temă “Taxi Driver”.

“Filmăm cu Robert De Niro la Londra pentru o nouă campanie Uber UK, care va fi lansată mai târziu în cursul anului”, a fost precizat. Purtătorul de cuvânt al lui De Niro, Stan Rosenfield, a spus că actorul nu îl reia pe Bickle pentru reclamă și nici nu folosește celebra replică “You talkin’ to me?”.

TAXI DRIVER, FILM DE REFERINȚĂ

”Taxi Driver” are în centru un veteran de război instabil din punct de vedere psihic care lucrează ca șofer de taxi pe timp de noapte în New York, unde decăderea și depravarea vădite îi alimentează nevoia să acționeze violent.

El joacă alături de Jodie Foster, Cybill Shepherd și Albert Brooks, după un scenariu scris de Paul Schrader.

DE NIRO, MAI MULT DE 120 DE ROLURI

Exponent al unei generații de aur a cinematografiei, Robert De Niro este cunoscut pentru rolurile din ”Mean Streets”, ”The Godfather Part II”, ”Taxi Driver”, ”The Deer Hunter”, ”Raging Bull”, ”Once Upon A Time in America”, ”Falling in Love”, ”Stanley & Iris”, ”Goodfellas”, ”Awakenings”, ”Cape Fear”, ”A Bronx Tale” și ”Heat”. A regizat, a pus bazele unui important festival de film, Tribeca, și are în palmares – printre altele – două trofee Oscar din opt nominalizări, dar și trofee pentru întreaga activitate acordate de Screen Actors Guild, de Festivalul de Film de la Veneția și de National Board of Review.

Photo CreditColumbia/TriStar

Articole similare