Going outRevelion Interstelar, la MINA - Museum of Immersive New Art

Revelion Interstelar, la MINA – Museum of Immersive New Art

MINA - Museum of Immersive New Art propune, pentru ultima zi a acestui an, o nouă experiență imersivă: Revelionul Interstelar - Destinații Terestre și Extraterestre.

Noaptea de Revelion se va transforma în una cosmică, în care, datorită proiecțiilor în 360 de grade, vizitatorii – copii și adulți – au ocazia să exploreze destinații exotice. Călătoria în jurul Universului va avea loc pe tot parcursul nopții de Revelion.

CĂLĂTORII INTERSTELARE

La începutul fiecărei ore, vizitatorii se pot îmbarca la bordul navei spațiale MINA pentru o nouă călătorie în care să exploreze cele mai interesante locuri de pe Terra dar și destinații extraterestre, într-o experiență fascinantă și educativă pentru întreaga familie.
Aceste călătorii sunt posibile datorită studioului Les Ateliers Nomad, creatorul proiecțiilor în 360 de grade.

SPECTACOLELE MINA

Cele două expoziții care deja rulează la MINA vor fi disponibile și în noaptea de Revelion. ”Gustav Klimt – The Immersive Show” și ”Lumea Subacvatică – O călătorie imersivă a apei” pot fi văzute de participanți în spațiul imersiv.

MINA KIDS

Spațiul senzorial care are 1.000 de metri pătrați cu instalații dedicate copiilor este și el accesibil vizitatorilor, pentru călătorii imaginare în lumi magice și pline de aventuri și pentru ca ei să aibă propriul loc dedicat petrecerii de Revelion.

CINA DE REVELION LA MINA

Prețul biletului include un meniu de tip bufet suedez. Băuturile nu sunt incluse, dar vor putea fi cumpărate de la bar.

ARTIFICII DIGITALE

Punctul culminant al serii va fi marcat cu artificii digitale.
Biletele pentru Revelion Interstelar pot fi achiziționate de pe site-ul minamuseum.com. Prețul acestora este de 300 de lei, pentru adulți, și 172 de lei, pentru copii.

Articole similare