EntertainmentNoutăți pe Netflix în luna decembrie

Noutăți pe Netflix în luna decembrie

Filme de dragoste și științifico-fantastice, seriale dramatice și de aventuri se numără între titlurile lansate de Netflix în luna decembrie, iar Like5 recomandă cinci producții care trebuie vizionate.

LEAVE THE WORLD BEHIND

Leave the World Behind”, un thriller apocaliptic al scenaristului și regizorului Sam Esmail, cu Julia Roberts și Ethan Hawke în rolurile principale, va fi lansat pe 8 decembrie.
Vacanța unei familii este dată peste cap când doi străini sosesc în miez de noapte cu vești despre un misterios atac cibernetic și caută refugiu în casa care, susțin ei, ar fi a lor. Cele două familii înfruntă un dezastru care devine din ce în ce mai terifiant, forțând pe toată lumea să își accepte locul într-o lumea aflată în colaps.
Din distribuție fac parte Mahershala Ali, Myha’la, Farrah Mackenzie, Charlie Evans și Kevin Bacon.

Premiera Netflix - LEAVE THE WORLD BEHIND

THE CROWN: SEZONUL 6 PARTEA 2

”The Crown: Sezonul 6 Partea 2”, un ultim capitol în care monarhia britanică trebuie să traverseze valul opiniei publice generat de moartea prințesei Diana, va fi disponibil din 14 decembrie.
Prima parte este deja disponibilă pe platforma Netflix.

Primele patru episoade (care alcătuiesc prima parte a sezonului) descriu relația care înflorește între prințesa Diana și Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu mașina care a adus cu sine consecințe devastatoare. Ultimul capitol este spus în șase episoade. Prințul William încearcă să se integreze din nou în atmosfera de la Eton în urma morții mamei lui, deoarece monarhia trebuie să traverseze valul opiniei publice.

Când ajunge la Jubileul de Aur, regina (interpretată de Imelda Staunton) reflectă asupra viitorului monarhiei prin căsătoria lui Charles (Dominic West) și Camilla (Olivia Williams) și începuturile unui nou basm regal odată cu William și Kate. În partea a doua, Ed McVey și Luther Ford vor interpreta rolurile prințului William și ale prințului Harry. Li se va alătura Meg Bellamy în rolul lui Kate Middleton. Acestea vor fi roluri de debut pentru toți cei trei actori.

Premiera Netflix - THE CROWN: SEZONUL 6 PARTEA 2

MAESTRO

Maestro”, o poveste semnată de Bradley Cooper despre iubirea tumultoasă și fără limite dintre dirijorul și compozitorul Leonard Bernstein, pe care el îl interpretează, și Felicia Montealegre Cohn Bernstein, jucată de Carey Mulligan. 
Filmul, important candidat la premiile Oscar de anul viitor, va avea premiera pe 20 decembrie.
Din distribuție fac parte Matt Bomer, Maya Hawke, Sarah Silverman, Josh Hamilton, Scott Ellis, Gideon Glick, Sam Nivola, Alexa Swinton și Miriam Shor.

Premiera Netflix - Maestro

REBEL MOON – PART ONE: A CHILD OF FIRE

”Rebel Moon – Part One: A Child of Fire”, un film epic științifico-fantastic, la care regizorul și scenaristul Zack Snider a lucrat mai bine de 10 ani, va fi lansat pe 22 decembrie.

Zack Snyder, regizorul filmelor ”300”, ”Man of Steel” și ”Army of the Dead”, spune în ”Rebel Moon” povestea unei colonii pașnice de la marginea galaxiei care este amenințată de armate tiranice.

Kora (jucată de Sofia Boutella), o străină misterioasă care trăiește printre săteni, devine singura lor speranță de supraviețuire. Ea trebuie să găsească luptători antrenați, care să o ajute în misiunea imposibilă de a ține piept acestei forțe copleșitoare. Reușește să adune un mic grup de războinici compus din străini, insurgenți, țărani și orfani de război, sosiți din lumi diferite și la fel de dornici de izbăvire și răzbunare. În timp ce umbra unui întreg regat se așterne peste luna cea mai neașteptată, începe lupta care va hotărî soarta galaxiei și se naște o nouă armată formată din eroi.

Premiera Netflix - REBEL MOON - PART ONE: A CHILD OF FIRE

BERLIN

”Berlin” este un spin-off ”La Casa de Papel”, creat de Álex Pina și Esther Martínez Lobato, va avea premiera pe 29 decembrie.
Doar două lucruri pot însenina o zi sumbră: primul ar fi dragostea. Al doilea, să furi o avere.

Acestea sunt elementele care îl ajută pe Berlin să treacă prin anii săi de aur, o perioadă în care încă nu are idee despre boala lui și nu a rămas prins în Monetăria Spaniei. Aici începe să pregătească unul dintre cele mai impresionante jafuri ale lui: să facă să dispară bijuterii în valoare de 44 de milioane ca prin magie. Pentru asta, va cere ajutorul uneia dintre cele trei bande alături de care a dat spargeri.

Distribuția este alcătuită din Pedro Alonso, Najwa Nimri, Itziar Ituño, Michelle Jenner, Julio Peña, Begoña Vargas, Tristán Ulloa, Julien Paschal, Joel Sánchez, Martin Aslan, Martin Aslan și Yuri D. Brown.

Premiera Netflix - BERLIN
Photo CreditNetflix

Articole similare