Entertainment”Hackney Diamonds” – Lady Gaga și Elton John, pe noul album The...

”Hackney Diamonds” – Lady Gaga și Elton John, pe noul album The Rolling Stones

”Hackney Diamonds”, cel de-a 24-lea album de studio al trupei britanice The Rolling Stones, a fost lansat pe 20 octombrie.

LINEUP STELAR

Anunțat printr-o inedită campanie de marketing, folosindu-se de staruri ca omul de televiziune Jimmy Fallon și actrița Sydney Sweeney, care apare în clipul ”Angry”, albumul cuprinde 12 piese, iar starurile invitate sunt Paul McCartney, Elton John, Lady Gaga, Stevie Wonder și Bill Wyman (fost basist al trupei), în timp ce două dintre cântece au fost înregistrate cu Charlie Watts, baterist timp de 50 de al grupului, care a murit în urmă cu doi ani.

TRACKLIST

”Angry” deschide albumul, iar single-ul este urmat de ”Get Close” (cu Elton John), ”Depending on You”, ”Bite My head off” (cu Paul McCartney), ”Whole Wide World”, ”Dreamy Skies”, ”Mess It Up”, ”Live By The Sword” (cu Elton John), ”Driving Me Too Hard”, ”Tell Me Straight”, ”Sweet Spunds of Heaven” (cu Lady Gaga și Stevie Wonder) și ”Rolling Stone Blues”.

Concert surpriză cu Lady Gaga invitat special

Primul material original al The Rolling Stones în decurs de 18 ani, ” Hackney Diamonds” a fost marcat și de un eveniment surpriză. Un concert surpriză dintr-un club newyorkez a avut loc în noaptea de dinaintea lansării, iar Lady Gaga a fost invitat special.

ȘTIAȚI CĂ…

”Hackney Diamonds” este o veche expresie în argou din estul Londrei pentru sticlă spartă?
Este primul album de studio cu material original al trupei de la ”A Bigger Bang”, din 2005, și primul album de studio al trupei după moartea bateristului Charlie Watts, care, în 2019, a contribuit la două dintre piesele lansate acum.
Criticii au acordat recenzii pozitive albumului și mai mulți au spus că este cel mai puternic album al lor în mai multe decenii.

MARKETING

Lansarea a fost promovată cu single-uri, videoclipuri muzicale, trucuri publicitare și merchandising care a inclus pop-up-uri în magazinele de modă din întreaga lume, precum și cross-promotion cu mai multe echipe sportive.
Albumul este disponibil în diferite formate, inclusiv viniluri colorate.

Photo CreditMark Selinger

Articole similare