Entertainment”Griselda”, cu Sofia Vergara, din ianuarie la Netflix

”Griselda”, cu Sofia Vergara, din ianuarie la Netflix

Miniseria ”Griselda”, cu Sofia Vergara în rolul traficantei columbiene de droguri, va fi lansată de platforma Netflix pe 25 ianuarie 2024.

NAȘA LUMII INTERLOPE

Griselda Blanco – o femeie dură și fermecătoare – este cunoscută pentru că a creat unul dintre cele mai profitabile carteluri de droguri din istorie. Era supranumită ”Văduva neagră” şi ”Naşa cocainei”. Miniseria prezintă povestea vieții ei.

DE LA CREATORII ”NARCOS”

Griselda” are șase episoade a câte 50 de minute. Toate au fost regizate de Andrés Baiz, după un scenariu scris de Ingrid Escajeda, showrunner, care a produs între altele ”Empire”, ”Silo” și ”Justified”, împreună cu Doug Miro (creator ”Narcos”) și Cassie Pappas (producător ”Silo”).

Eric Newman, Doug Miro, Andrés Baiz şi Carlo Bernard – membri ai echipei de creație ”Narcos” – sunt producători executivi.

CE SPUNE PROTAGONISTA

”Griselda Blanco a fost un personaj memorabil ale cărui tactici nemiloase, dar ingenioase, i-au permis să conducă un imperiu de un miliard de dolari cu ani înainte de mulți dintre cei mai cunoscuți magnați ai drogurilor despre care știm atât de multe”, spune Vergara, care, împreună cu Luis Balaguer, a dezvoltat proiectul timp de opt ani prin compania lor Latin World Entertainment. Cei doi sunt și producători executivi.

NAȘA, PORTRETIZATĂ DE ZETA-JONES ȘI J LO

Griselda Blanco a mai fost interpretată de Catherine Zeta-Jones în filmul de televiziune ”Cocaine Godmother” (r. Guillermo Navarro, 2017), iar Jennifer Lopez se află în pre-producție cu filmul biografic ”The Godmother” (r. Reed Morano).

DESPRE SOFIA VERGARA

Fost fotomodel, actrița de origine columbiană Sofia Vergara (n. 1972) este cunoscută pentru rolurile din serialul ”Modern Family” și din lungmetrajul de comedie ”Hot Pursuit”. Pentru interpretarea din sitcom, a primit patru nominalizări la premiile Emmy. Ea a mai jucat în filme precum ”Chef”, ”Machete Kills”, ”Madea Goes to Jail” şi ”Four Brothers”. Din 2020, face parte și din juriul emisiunii ”America’s Got Talent”.

Photo CreditNetflix

Articole similare