Entertainment“Godzilla x Kong”, portretul legendarei Faye Dunaway și filme de Oscar în...

“Godzilla x Kong”, portretul legendarei Faye Dunaway și filme de Oscar în iulie pe Max

Platforma de streaming Max îți aduce în luna iulie adrenalina Jocurilor Olimpice, blockbustere hollywoodiene, filme de Oscar, un incitant serial de comedie cu accente de thriller și documentare direct de la Cannes

Platforma de streaming Max îți propune în luna iulie conținut efervescent în premieră: impresionantele competiții sportive de ciclism (Turul Franței), tenis (Grand Slam-ul de la Wimblendon), precum și Jocurile Olimpice de la Paris, eveniment transmis integral din 26 iulie. Pe Max te bucuri de spectaculoasa întâlnire a titanilor Godzilla și Kong, în cel mai recent blockbuster hollywoodian, precum și de documentarul care scoate la iveală filmografia și scandalurile din cariera lui Faye Dunaway, mult așteptate titluri de Oscar și un nou sezon al serialului de comedie neagră cu accente de thriller “The Outlaws”. În fiecare zi de luni, fanii lumii Westeros se bucură de câte un nou episod din cel de-a 2-lea sezon “House of the Dragon”, în timp ce pasionații de comedii romantice nu trebuie să rateze premiera “Anyone But You” cu Syndey Sweeny și Glenn Powell. Oferta Max de iulie este generoasă, iar Like5.ro a ales 5 highlight-uri de neratat:

GODZILLA X KONG: THE NEW EMPIRE

Cel mai recent capitol din Monsterverse, “Godzilla x Kong: The New Empire” aduce fanilor o înfruntare intensă într-o bătălie epică. Cei doi titani se reunesc pentru a face față unei amenințări colosale care pune la încercare existența Planetei. Oamenii reușesc să descopere originile celor doi monștri, precum și legătura cu misterele Insulei Skull. Hollow World este explorat cu generozitate, oferind publicului o experiență vizuală impresionantă. Cu secvențe de luptă intense, construite cu efecte speciale fabuloase care merg în profunzimea universului, “Godzilla x Kong: The New Empire” are toate ingredientele unei aventuri pe cinste! Cu un succes răsunător în cinematografe (încasări de peste 570 de milioane de dolari la nivel global, cel mai bun rezultat al francizei), “Godzilla x Kong: The New Empire” e disponibil pe Max din 4 iulie!

PAST LIVES

Unul dintre debuturile care a atras atenția criticii și a membrilor Academiei Americane de Film primind 2 importante nominalizări la Oscar (cel mai bun film și cel mai bun scenariu), “Past Lives” semnat de Celine Song este o emoționantă poveste despre puterea dragostei, pierderea ei și prețiozitatea celei de-a doua șanse. Profund atașați unul de celălalt în copilărie, Nora și Hae Sung se reîntâlnesc 20 de ani mai târziu, timp de o săptămână decisivă. De o delicatețe și simplitate aparte, “Past Lives” tratează dragostea și destinul într-o manieră de-a dreptul sfâșietoare. O poezie vizuală care radiografiază trenurile ratate, viața pe care nu ai trăit-o, regretele inerente și durerea resimțită profund în piept. Dacă vrei o porție de romantism, fii cu ochii pe Max pe 5 iulie când “Past Lives” ajunge pe platformă. 

THE OUTLAWS

Creat de Stephen Merchant (co-scenaristul și co-regizorul “The Office”, prezent și în distribuția “Jojo Rabbit”, “Logan”, “Modern Family”), serialul britanic “The Outlaws” ajunge la cel de-al 3-lea și, cel mai probabil, ultim sezon. Șapte necunoscuți complet neadaptați, din medii cât se poate de diversificate, sunt forțați să execute muncă în folosul comunității în Bristol. Cu o distribuție de top, de la Christopher Walken, Eleanor Tomlinson, vedeta “Baby Reindeer” Jessica Gunning și inclusiv Merchant, “The Outlaws” e porția perfectă de umor britanic de la care nu te poți abține! Într-un iureș antrenant de a supraviețui unor situații delicate (ultima aventură a bandei i-a pus în fața ambițiosului plan de a plasa 10 kilograme de cocaină în mașina șefului The Dean), personajele se confruntă cu un nou coleg care le dă universul peste cap în noul sezon. În cazul în care nu i-ai dat play până acum, e musai să îi dai o șansă și să îți faci temele până pe 11 iulie când e programată premiera sezonului 3 pe Max! Așa cum recunoaște și Merchant, e genul de sitcom care are nevoie de timp pentru a capta atenția publicului. Un lucru e cert: trebuie să descoperi noua partitură actriței Jessica Gunning (Martha din “Baby Reindeer”) în rolul lui Diane, ofițerul de la poliția comunitară.  

FAYE 

Prezentat în premieră mondială la Festivalul de la Cannes, secțiunea Cannes Classics, produs de Steven Spielberg, documentarul original HBO “Faye” urmărește viața și cariera emblematicei Faye Dunaway. Personalitate controversată în peisajul hollywoodian, cu un istoric tumultuos pe plan personal (lupta cu alcoolismul, tulburarea bipolară, aventurile amoroase sau alegerile unor roluri discutabile), Faye Dunaway se deschide cu sinceritate în fața regizorului Laurent Bouzereau: de la copilăria în prezența unui tata alcoholic la mentorii care i-au dat aripi, regizorul Elia Kazan, dramaturgul William Alfred. Documentarul “Faye” merge în profunzimea temperamentalei și exigentei actrițe, include interviuri cu personalități precum Mickey Rourke sau Sharon Stone, inclusiv cu fiul lui Dunaway, Liam Dunaway O’Neill. “Faye” debutează în forță cu declarația lui Bette Davis care mărturisește fără ezitare că Dunaway este singura vedetă cu care nu ar mai lucra niciodată. Perfect conștientă de impactul provocat, precum și de talentul său, Dunaway specifică: “sunt încă responsabilă pentru acțiunile mele”. “Faye”, un carusel de emoții, din 14 iulie, în exclusivitate pe Max!

THE ZONE OF INTEREST

Probabil cel mai apăsător film care vorbește capacitatea umană de a face abstracție de orice pentru a-și vedea propriul folos, “The Zone of Interest” al lui Jonathan Glazer este un reper cinematografic esențial în lista titlurilor despre Holocaust. Recompensat cu două trofee Oscar pentru cel mai bun sunet și cel mai bun film internațional, cu Grand Prix la Cannes 2023, precum și 3 trofee BAFTA, “The Zone of Interest” este percutant sonor (alternând tragedia din lagăr cu boemia din casa comandantului Rudolf Höss de la Auschwitz) și vizual (printr-un ecran negru sau roșu intens în contrapunct cu imaginea idilică a familiei, a mamei Hedwig și a copiilor ei perfecți). Sandra Hüller face un rol imens alături de Christian Friedel în “The Zone of Interest”. Disponibil pe Max din 26 iulie, “The Zone of Interest” este filmul pentru care trebuie să ai stomac să îi dai play și să îl rumegi cu grijă. 

Photo CreditMax

Articole similare