EntertainmentFilme și seriale noi la Sky Showtime

Filme și seriale noi la Sky Showtime

Like5 recomandă cinci producții care vor avea premiera luna aceasta pe platformă.

Filme premiate și aclamate de public și trei noi seriale se regăsesc în oferta din luna martie a platformei de streaming Sky Showtime. De la ”Oppenheimer”, cu Cillian Murphy, și remake-ul ”Champions”, cu Woody Harrelson, la un serial nou-nouț cu Julianne Moore.

SEXY BEAST

”Sexy Beast” este titlul unui nou serial cu James McArdle în rol principal ale cărui prime patru episoade sunt disponibile din 7 martie, cealaltă jumătate având premiera în 25 aprilie.

McArdle, cunoscut din ”Mare of Easttown” și ”Angels in America”, joacă rolul lui Gal Dove, iar Emun Elliott este Don Logan – cei mai buni prieteni și hoți din provincie care duc o viață prosperă în estul Londrei anilor ‘90. Sarah Greene (”Normal People”) o interpretează pe Deedee Harrison, o vedetă din filme pentru adulți, al cărei obiectiv de a-și controla propriul destin și povestea de dragoste cu Gal Dove o pun în pericol.

Stephen Moyer (”True Blood”) este Teddy Bass, un personaj viclean și periculos, în ascensiune în lumea mafiotă, care îi atrage pe Gal și Don în rețeaua sa de criminali, iar Tamsin Greig este Cecilia, sora mai mare al lui Don, care suferă de posesivitate patologică.

MARY & GEORGE

”Mary & George” este inspirat din povestea reală a lui Mary Villiers (interpretată de Julianne Moore), care l-a crescut pe atrăgătorul și carismaticul ei fiu, George (Nicholas Galitzine), cu scopul ca el să-l seducă pe regele James I și să devină puternicul său amant.

Punând la cale intrigi scandaloase, cei doi și-au croit un drum care a pornit cu modestie, până când au devenit cele mai bogate, cu cele mai multe titluri și mai influente persoane din istoria curții engleze. Când Anglia s-a aflat sub amenințarea unei invazii spaniole și a frământărilor sociale interne, miza a fost și mai mare.

”Mary & George” este o psihodramă istorică curajoasă despre o mamă și fiul său care au complotat, sedus și chiar ucis pentru a cuceri curtea Angliei și patul regelui James I.

Serialul este disponibil spre vizionare începând din 8 martie, cu noi episoade adăugate săptămânal Sky Showtime.

Mary and George skyshowtime

THE WOMAN IN THE WALL

”The Woman in the Wall”, serial care prezintă povestea unuia dintre cele mai șocante scandaluri din Irlanda – instituțiile brutale cunoscute sub numele de The Magdalene Laundries -, o are în prim plan pe Ruth Wilson, actriță cunoscută pentru rolurile din ”Saving Mr. Banks”, ”The Affair” și ”See How They Run”.

Ea este Lorna Brady, o femeie din Kilkinure, un mic oraș fictiv, care se trezește într-o dimineață cu un cadavru în casă. Speriată, nu știe cine este femeia moartă și nici nu știe dacă ea însăși ar putea fi responsabilă pentru aparenta crimă. Lorna suferă, de mult timp, de crize de somnambulism, care s-au manifestat din perioada în care a fost încarcerată în mânăstirea Kilkinure.

Fiecare dintre cele șase episoade va fi lansat săptămânal.

CHAMPIONS

În ”Champions”, Woody Harrelson joacă rolul unui fost antrenor de baschet din liga secundă, căruia, după o serie de ghinioane, instanța îi cere să antreneze o echipă Special Olympics. Chiar dacă, inițial, este sceptic cu privire la potențialul echipei, el își dă seama rapid că aceasta poate ajunge mai departe decât și-a imaginat vreodată.

Bazat pe filmul spaniol ”Campeones”, recompensat cu premii Goya în 2018, adaptarea este realizată de regizorul de comedie Bobby Farrelly (cunoscut pentru ”Dumb & Dumber”). Filmul va fi disponibil din 15 martie.

OPPENHEIMER

Oppenheimer”, marele favorit la premiile Oscar de anul acesta, va putea fi vizionat pe Sky Showtime începând din 21 martie.

Cineastul englez Christopher Nolan (”The Dark Knight”, ”Interstellar”, ”Inception”) a realizat prima sa dramă biografică, despre rolul fizicianului genial J. Robert Oppenheimer în crearea bombei atomice și despre paradoxul cutremurător generat de descoperirea sa: acela de a pune în pericol lumea pentru a o salva. Cu Cillian Murphy în rolul omului de știință, această poveste beneficiază de o distribuție completată de actori precum Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Josh Hartnett, Florence Pugh, Josh Peck și Rami Malek.

Articole similare