Entertainment”Euphoria” revine cu al treilea sezon în 2025

”Euphoria” revine cu al treilea sezon în 2025

Cel de-al treilea sezon al serialului ”Euphoria” este programat să fie lansat în 2025, a anunțat conducerea HBO, care a prezentat mai multe titluri care vor avea continuări anul viitor și peste doi ani.

SINOPSIS

În centrul serialului se află mai mulți liceeni cu probleme, prinși într-o lume a drogurilor, a dragostei și a crimei.
Producția a fost recompensată cu 9 trofee Emmy, inclusiv pentru interpretările actrițelor Zendaya și Sydney Sweeney.

ELEMENTE DE FILM NOIR

Nu au fost oferite detalii despre viitorul sezon al serialului lui Sam Levinson, însă el a sugerat recent că vede următorul lot de episoade ca pe un “film noir”.
Showrunnerul a spus în vară că, prin ochii lui Rue, interpretată de Zendaya, va “explora ce înseamnă să fii un individ cu principii într-o lume coruptă”.

DISTRIBUȚIE

“Euphoria” îi are în distribuție pe Zendaya, Hunter Schafer, Sydney Sweeney, Maude Apatow, Alexa Demie, Jacob Elordi, Angus Cloud, Barbie Ferreira și Dominic Fike.
În august 2022, Ferreira a anunțat că părăsește “Euphoria” și nu se va întoarce pentru cel de-al treilea sezon. În luna iulie a acestui an, Cloud a murit la vârsta de 25 de ani.
Producția pentru sezonul 3 din “Euphoria” nu a început încă.

TRAIECTORIE

Serialul ”Euphoria”, creat și regizat de Sam Levinson, care este și producător executiv, a fost lansat în 2019, cu un sezon de opt episoade. Din cauza pandemiei, continuarea a venit abia în 2022, cu tot atâtea părți.

CE A MAI ANUNȚAT HBO

Pe lângă ”Euphoria”, în 2025 o să apară și continuările “The Last of Us” (sezonul 2) și “The White Lotus” (sezonul 3) și prequel-ul serialului “It”, “Welcome to Derry”.
Sezonul secund din “House of the Dragon” va avea premiera la începutul verii anului 2024.
Filmările pentru un alt spinoff “Game of Thrones“, “A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight”, care se bazează pe cărțile “Dunk and Egg” ale lui George R.R. Martin, vor începe în primăvara anului viitor, în așteptarea încheierii grevei SAG-AFTRA în curs.

Photo CreditHBO

Articole similare