EntertainmentEsențialul despre platforma de streaming Max

Esențialul despre platforma de streaming Max

Max va fi lansată de Warner Bros. Discovery în 21 mai 2024.

Platforma de streaming Max, care va lua locul HBO Max în România și țări din Europa Centrală și de Est, din nordul Europei și Iberia, vine cu un conținut cuprinzător de filme, seriale, emisiuni de divertisment, sport.

CONȚINUT DUBLU FAȚĂ DE HBO MAX

Max va reuni divertismentul platformelor și televiziunilor Warner Bros. Discovery.

Numărul de ore disponibil pe platformă va fi de peste două ori mai mare decât până acum. 

FILME ȘI SERIALE ÎN PREMIERĂ

Serialul “House of the Dragon” vine cu sezonul al doilea în 17 iunie pe platforma de streaming Max.

Max va include filme Warner Bros. precum “Barbie“, “Aquaman and the Lost Kingdom“ și “Wonka“, HBO Originals – “The Last of Us“, “The White Lotus“, “Euphoria“, “True Detective: Night Country“, “The Regime“, “The Sympathizer“, “The Jinx Part Two“, și o nouă comedie – “The Franchise“.

O nouă listă de Max Originals care are la bază personaje populare ale Warner Bros. cuprinde titluri ca “The Penguin“ și “Welcome to Derry“ (varianta “IT“ a lui Stephen King) și “Eastern Gate” – un thriller polonez cu spioni.

Max va aduce și filme din biblioteca extinsă a Warner Bros., inclusiv franciza “Harry Potter“, “The Matrix“, “The Dark Knight“ și “The Lord of the Rings“, precum și emisiuni ca “90 Day Fiancé“, “Gold Rush“ și “Fixer Upper“ din portofoliul Discovery.

EVENIMENTE SPORTIVE

În această vară, Max va fi singurul loc în care Jocurile Olimpice Paris 2024 vor putea fi urmărite integral în România și în toate cele 25 de țări în care Max va fi disponibil. Fiecare moment live al Jocurilor Olimpice va fi inclus în toate opțiunile de abonament.

Extraopțiunea Sport va oferi o acoperire extinsă a principalelor sporturi internaționale și europene, inclusiv turnee Grand Slam de tenis – printre care Australian Open, Roland-Garros și US Open, cele trei Mari Tururi ale ciclismului – Giro d’Italia, La Vuelta a España și Tour de France, precum și Tour de France Femmes, 24 Hours of Le Mans, și fiecare campionat mondial de sporturi de iarnă.

ABONAMENTE

Platforma de streaming Max va oferi o gamă de abonamente diverse, plus Extraopțiunea Sport, care poate fi adăugată la orice abonament de bază. Informații și detalii despre prețuri vor fi anunțate în săptămânile următoare și vor varia de la țară la țară.

Vor exista abonamente de bază cu publicitate, cu un preț mai mic, iar producțiile pot fi urmărite pe două dispozitive simultan; abonament standard, care va permite până la 30 de decărcări pentru vizionare offline; premium, prin care utilizatorii pot reda conținut pe patru dispozitive simultan și care permite pânăă la 100 de descărcări pentru vizionare offline.

Extraopțiunea Sport va oferi o acoperire a evenimentelor sportive de top, inclusiv turneele Grand Slam de tenis, marile tururi de ciclism, 24 Hours of Le Mans, transmisiunile de pe Eurosport 1 și Eurosport 2 în direct. Abonații trebuie să verifice programul local pentru disponibilitatea drepturilor sportive în țările lor. Extraopțiunea Sport va fi disponibilă dacă este adăugată la orice abonament de bază. Utilizatorii pot difuza conținut sportiv pe două dispozitive simultan (din fluxurile disponibile în abonamentul lor de bază).

PROFILURILE DIN HBO MAX, PĂSTRATE

Abonații la HBO platforma de streaming Max își vor păstra profilurile actuale, istoricul de vizionare. În unele cazuri, în funcție de dispozitiv sau de sistemul de operare, aplicația HBO Max va fi actualizată automat la aplicația Max. În alte instanțe, atunci când abonații vor deschide aplicația HBO Max vor primi un mesaj să descarce noua aplicație Max.

Articole similare