EntertainmentBun venit în infernul “30 de arginți”!

Bun venit în infernul “30 de arginți”!

Succesul serialului “30 de arginți”, creat de Álex de la Iglesia pentru HBO Max, a fost răsunător.

Noi povești ”întunecate” sunt disponibile pe platformă. Cel de-al doilea sezon a debutat în forță pe HBO Max, iar câte un episod va putea fi vizionat, în fiecare luni, timp de 8 săptămâni.

ATMOSFERA GENERALĂ

Pe scurt, personajul central al serialului, părintele Vergara, este un exorcist bântuit de trecutul lui. Exilat în îndepărtatul orășel Pedraza, părintele dezlănțuie asupra comunității o serie de evenimente sângeroase și violente. Posesorul uneia dintre cele 30 de monede plătite lui Iuda pentru trădarea lui Iisus, Vergara ajunge într-un serios limbo conspirativ și implică întreaga comunitate într-o serie de întâmplări supranaturale. 

SEZONUL 2 VINE ÎN FORȚĂ

Cel de-al doilea sezon “30 de arginți” se dovedește a fi mult mai întunecat. Personaje noi, situații delicate. Tensiunea sporește și apar o mulțime de răsturnări de situație. Pregătiți-vă pentru un horror cinstit, ca la carte! Vergara continuă să bântuie orașul, cei mai mulți locuitori și-au pierdut mințile și sunt internați în spital. Un nou inamic își face apariția, dar până și diavolul se teme de el!

DISTRIBUȚIA NOULUI SEZON “30 de arginți”

Versatilul Paul Giamatti este personajul-cheie care provoacă întreaga acțiune. “Singura manieră de a afla momentul exact al sfârșitului lumii este să îl provoci chiar tu!”. Distrugătorul, cum este el numit, este dușmanul neașteptat. Celebra actriță Najwa Nimri, cunoscută publicului pentru rolurile din “Casa de Papel”, “Abre los ojos” și “Lucía y el sexo”, este cea care investighează evenimentele paranormale și descoperă lucruri neașteptate. Lupta lor va fi încrâncenată.

PRODUCȚIE SPECTACULOASĂ

“30 de arginți” devine din ce în ce mai îndrăzneț în cel de-al doilea sezon. Spectaculos vizual, cu o coloană sonoră care sporește fiecare scenă și te aruncă în nebuloasa infernului creat, tranșant și tăios. Fanii filmelor horror vor devora fiecare episod, iar cei care se apropie timid de acest gen vor deveni dependenți de adrenalina provocată. Scenariul este co-scris de Álex de la Iglesia și Jorge Guerricaechevarría (un frecvent colaborator al regizorului) și propune teme filosofice într-o manieră artistico- entertaining cu accente noir. 

ÁLEX DE LA IGLESIA 

Unul dintre cei mai activi regizori spanioli, Álex de la Iglesia a fost considerat copilul teribil al cinematografiei. În anul 2000 declara faptul că e “mai degrabă un barman, nu regizor”, “fac doar cocktailuri”. Montajele elaborate din citate ale altor autori, genuri și stiluri extrem de variate, l-au consacrat pe Iglesia drept o apariție exotică în peisajul cinematografic. A revoluționat pentru totdeauna genul fantastic spaniol. Continuă să își surprindă publicul printr-o abordare profund ancorată în variațiunile tehnicii actuale. Câștigător al Leului de Argint, cel mai bun regizor, la Festivalul de Film de la Veneția,  pentru “The Last Circus”. 

Photo CreditHBO Max

Articole similare