Going out5 spectacole de văzut la Sibiu Magic Show 2023

5 spectacole de văzut la Sibiu Magic Show 2023

Magia sărbătorilor cucerește Sibiul la propriu!

Campionii mondiali ai magiei vin la Teatrul Gong și ar fi păcat să ratezi momente unice de iluzionism. Dacă ai drum pe aici în perioada 6 – 11 decembrie, îți lăsăm mai jos o listă a spectacolelor pe care trebuie să le vezi în cadrul Festivalului Sibiu Magic Show! 

MISTERE MAGICE / MAGIC MYSTERIES 

Julius Frack este unul dintre cei mai versatili iluzioniști din Europa. Și-a descoperit pasiunea pentru magie la o vârstă fragedă, și-a cultivat și perfecționat tehnica, fiind recompensat cu titlul de campion mondial, precum și o serie de alte distincții de-a lungul anilor. Experimentează constant lumea magiei și creează experiențe impresionante în fața publicului. Are capacitatea de citi gândurile publicului și de a face să leviteze diverse obiecte. Pe 6 decembrie (ora 19:00) și 7 decembrie (ora 12:00). 

EVOLUȚIA MAGIEI / THE EVOLUTION OF MAGIC la Sibiu Magic Show

Pregătiți-vă pentru un festin vizual ce combină tehnologia de ultimă oră, muzica hipnotizantă, iluminatul stelar și numere de magie absolut uimitoare. Elizabeth Best și Christian Craig explorează teritorii noi ale magiei, dezvăluie inovații care vor uimi publicul. Cei doi vor împinge limitele a ceea ce este posibil și vor miza pe interacțiunea cu publicul pentru a păși în lumea suprarealistă a magiei. De neratat pe 7 decembrie (ora 18:00) și 8 decembrie (ora 12:00).

FRIKIS 

Sebastián Guz este clown-ul cu o experiență de peste 20 de ani la nivel internațional, creatorul personajului Niño Costrini, un băiat în toată firea, priceput, răutăcios și absurd în propria lui nebunie. Un provocator înnăscut care se joacă cu ironia și sarcasmul pentru a genera umor printr-un limbaj universal. Împreună cu partenera de scenă, Mina, combină umorul, cascadoriile de circ și o varietate de tehnici trăsnite. Un cuplu excentric de comedianți care prezintă un spectacol ieșit din tipare, prin situații hazlii, magie, circ, dans și cântec. Pe 9 decembrie (ora 18:00).

CEL MAI BUN MAGICIAN!?

Campionii internaționali ai magiei, Eduard și Bianca vin la Sibiu cu o provocare: se vor lua la întrecere pentru a dovedi care dintre ei este mai priceput în această artă. Nenumărate momente uimitoare de magie, dinamice și distractive. Cei doi vor interacționa cu publicul și garantăm că nivelul de distracție va crește considerabil. Un spectacol perfect pentru o duminică dimineață de decembrie! Pe 10 decembrie (ora 11:00). 

COMEDIE MAGICĂ / COMEDY MAGIC

Héctor Sansegundo vine tocmai din Spania, unde conduce Școala de magie din Segovia. Are un caracter super trăsnit și comic, iar unicitatea spectacolelor sale constă în magia cu animale, mentalism și folosirea aparatelor mari. Numerele sale au o doză recomandată de magie pentru copii. A fost prezent în festivaluri din întreaga lume, din China până în Mexic, din Japonia până în Argentina. La Sibiu Magic Show prezintă un spectacol care îmbină perfect magia originală cu umorul. Pe 10 decembrie (ora 18:00) și 11 decembrie (ora 13:00). 

Articole similare