Exclusiv5 guilty pleasures cu Dora Gaitanovici

5 guilty pleasures cu Dora Gaitanovici

Dora Gaitanovici are doar 23 de ani, e finalistă a talent-show-ului “Vocea României” și o prezență activă în line-up-urile celor mai în vogă festivaluri de muzică alături de trupa ei

Muzica Dorei Gaitanovici are personalitate, nerv și e o provocare atât pentru ea, ca artist, cât și pentru public: un rock progresiv melodic cu influențe folclorice și alternative. Visul Dorei Gaitanovici e să aducă acest gen de muzică în mainstream, să experimenteze toate ideile noi răsărite în jurul oamenilor creativi cu care colaborează și speră să nu își piardă efervescența și energia pe măsură ce înaintează în vârstă. În 2022, a lansat “Descântec”, primul album cu trupa sa de băieți, un proiect format de la sine, în care fiecare membru își aduce contribuția și, astfel, dă naștere dinamicii pieselor. Inovația muzicii lor e rezultatul noii generații: deschisă la orice, care se apropie de noutăți cu o ușurință mult mai mare și care stârnește apetitul pentru orice sound. Proiectul Dora Gaitanovici este unul dintre headlinerii Rocanotherworld 2024 de la Iași, alături de Asaf Avidan, om la lună, Robin and The Backstabbers. Like5.ro a provocat-o pe Dora Gaitanovici să numească 5 plăceri vinovate:      

COLA 

Beau mult prea multă cola. E un fel de dependență pentru care mă critică toți prietenii mei și e ceva nelipsit de la concerte și drumurile spre concerte. :))

PLIMBĂRILE CU MAȘINA 

Iubesc să evadez din oraș și să mă plimb cu mașina pe tot felul de drumuri, uneori inventate de mine. Mă încarcă și mă bucură întâlnirea cu natura și schimbarea peisajului cotidian.

THE OFFICE” 

Am terminat “The Office”. Mi-a plăcut… mult. Puțin tristă că s-a terminat. Chiar recomand. Are un umor interesant.

ÎNGHEȚATA

La mine acasă există înghețată tot timpul, am inclusiv lingură specială de luat înghețată. Îmi place mult, ce pot să zic.

MULTE ANIMALE

Am muuuulte pisici și câțiva căței salvați de pe stradă. Unora le-am găsit stăpâni, pe alții i-am plasat la ferma tatălui meu, mulți sunt încă acasă la mine. Este o comunitate prietenoasă și foarte drăguță.

Articole similare