Entertainment5 filme și seriale de văzut pe HBO Max luna aceasta

5 filme și seriale de văzut pe HBO Max luna aceasta

Premierele lunii noiembrie pe HBO Max

Lungmetraje de ficțiune, documentare și animații se numără printre noutățile HBO Max în luna noiembrie – de la drame aviatice și povești din tinerețea lui Salvador Dali până la povestea împușcării lui Megan Thee Stallion și un nou serial de animație pentru copii.

7500

Pe 3 noiembrie va avea premiera la HBO Max filmul ”7500”, regizat de Patrick Vollrath, cu Joseph Gordon-Levitt în rol principal. Copilotul american Tobias Ellis se străduiește să salveze viețile pasagerilor și ale membrilor echipajului, după ce mai mulți teroriști iau cu asalt cabina avionului Airbus A319 pe ruta Berlin – Paris. Cabina piloților devine un câmp de luptă, iar Tobias devine arbitru al vieții și al morții, creând o legătură surprinzătoare cu unul dintre teroriști.

5 filme și seriale de văzut pe HBO Max luna aceasta - 7500

DALILAND

O serie de flashback-uri prezintă povestea iubirii tinere și intense dintre Dali și Gala în ”Daliland”, regizat de Mary Harron, disponibil tot din 3 noiembrie.
În 1973, un tânăr asistent al unei galerii de artă pornește într-o aventură nebună în spatele scenei, ajutându-l pe geniul Salvador Dali să se pregătească pentru o mare expoziție la New York.
Dali îi spune povești din tinerețea lui, printr-o perspectivă romantică, nuanțată de cât de mult tânjește după ce a pierdut. Rolul principal este interpretat de Ben Kingsley.

5 filme și seriale de văzut pe HBO Max luna aceasta - DALILAND

MEGAN THEE STALLION VERSUS TORY LANEZ

Povestea împușcării cântăreței Megan Thee Stallion este spusă din două perspective pe HBO Max. Documentarul ”Megan Thee Stallion versus Tory Lanez: O poveste mortală”, ce va avea premiera pe 8 noiembrie, aduce persoane din interior și experți juridici care analizează modul în care Tory Lanez încă susține că este nevinovat și examinează motivele pentru care Megan a fost denigrată pe rețelele de socializare, în ciuda calvarului ei terifiant.

5 filme și seriale de văzut pe HBO Max luna aceasta - MEGAN THEE STALLION VERSUS TORY LANEZ

BROSCOI ȘI PRIETENII SĂI

”Broscoi și prietenii săi”, inspirat de romanul “Vântul prin sălcii”, este un serial de animație nou-nouț pentru copiii de 4-7 ani, în care lui Sobol, Șoarece și Broscoi li se alătură Aricel, o tânără cu multă poftă de viață. Va fi pe HBO Max de pe 11 noiembrie.

POVEȘTILE CARTOON NETWORK

Serialul ”Poveștile Cartoon Network” revine cu un nou sezon. În fiecare episod, naratorul relatează o întâmplare din lumea Cartoon Network, într-un stil nou, ușor și captivant, potrivit pentru orice vârstă. Sezonul al doilea va fi disponibil pe HBO Max din 4 noiembrie.

Articole similare