Entertainment“Yellowjackets” revine cu un nou sezon din 28 octombrie

“Yellowjackets” revine cu un nou sezon din 28 octombrie

Cel de-al doilea sezon al serialului dramă-thriller “Yellowjackets” are premiera pe SkyShowtime pe 28 octombrie.

Timp de 9 săptămâni, în fiecare sâmbătă, un nou episod este disponibil pe platforma de streaming. 

ATMOSFERA GENERALĂ

“Yellowjackets” este un amestec de genuri închegate perfect: o poveste despre supraviețuire, cu o puternică influență de horror psihologic, dar și accente de dramă a maturizării forțate. Serialul prezintă peripețiile unor fete din echipa de fotbal a unui liceu, supraviețuitoarele unui accident de avion petrecut în sălbăticia îndepărtată din nordul Canadei. 

TRECUT VS. PREZENT

Urmărim decăderea lor de la un colectiv cu nenumărate probleme, dar coagulat în toată încâlceala, la grupuri sălbăticite. 25 de ani mai târziu, puterea trecutului lovește din nou. Serialul te ține cu sufletul la gură, e un iureș nebun în această temporalitate paralelă.

SUCCESUL YELLOWJACKETS

Creat de cuplul Ashely Lyle și Bart Nickerson (autorii celebrului “Narcos”), “Yellowjackets” s-a dovedit a fi una dintre cele mai mari și surprinzătoare revelații. Primul sezon este cotat 100% pe Rotten Tomatoes și a primit șapte nominalizări la premiile Emmy. 

DISTRIBUȚIA 

Cu o distribuție promițătoare, “Yellowjackets” a adus nume precum Melanie Lynskey, nominalizată la Emmy, câștigătoare Critics Choice Award, Christina Ricci, Juliette Lewis și Tawny Cypress, precum și noul val de vedete cu un considerabil potențial artistic: Ella Purnell, Jasmine Savoy Brown sau Liv Hewson. În noul sezon li se alătură Lauren Ambrose (din serialele “Six Feet Under”, “Servant”), Simone Kessell (din mini-seria “Obi-Wan Kenobi”) și Elijah Wood (trilogia “Stăpânul Inelelor”). 

SEZONUL 2 SPOREȘTE ADRENALINA

Reacțiile elogioase ale criticii anunță o călătorie rapidă și înfricoșătoare. Juliette Lewis e declarată “sublimă”, în timp ce Christina Ricci își găsește partenerul perfect! Captivant de macabru, cu o senzație permanentă de prăbușire, al doilea sezon “Yellowjackets” menține publicul într-un suspans continuu. 

Photo CreditSkyShowtime

Articole similare