Going outTsar B, live la București

Tsar B, live la București

Artista belgiană Tsar B revine în România și va concerta la București pe 3 noiembrie, la Control Club. Biletele sunt disponibile pe Eventbook.

INFLUENȚE DIN MUZICA BAROCĂ

Multi-instrumentistă și producătoare, Justine Bourgeus aka Tsar B a cucerit publicul european cu un sound ce combină ritmurile electro, dark pop și R&B, cu pasaje de vioară și influențe din muzica barocă.

NOUL ALBUM

Concertul din Capitală face parte din turneul de promovare pentru cel mai recent album al artistei, ”to the stars”, lansat în luna martie a acestui an.
Cu acest album, Tsar B își propune să reasambleze ADN-ul muzicii pop, combinând influențe din muzica barocă timpurie, dar și beat-uri electronice, într-un univers sonor original. Background-ul său de violinistă, educația muzicală și experiența dobândită ca producătoare își spun cuvântul pe acest disc.

Tsar B

TSAR B, SCURT BIO

Tsar B a debutat în 2018 cu albumul ”The Games I Play”, iar single-ul ”Escalate” a devenit un hit pe TikTok, inspirând sute de coregrafii. În vara aceluiași an, ea a concertat la festivalul Summer Well.
Au urmat EP-ul ”Unpaintable” (2020) și colaborări multi-disciplinare, cu Alexander Chung, Oscar and The Wolf și Nova Twins, printre alții.
În 2021, redescoperindu-și pasiunea pentru vioară, Tsar B a pus în scenă un cine-concert bazat pe celebra carte de bucate suprarealistă a lui Salvador Dali, ”Les Diners de Gala”.

CONCERTUl DE LA BUCUREȘTI

Concertul de la începutul lui noiembrie e organizat de Control Club, cu sprijinul OneDay, și va începe după ora 20:00.
Biletele pot fi cumpărate în avans la prețul de 65 de lei (presale), online, în rețeaua Eventbook.

Photo CreditOriane Verstraeten

Articole similare