Entertainment”True Detective” 4 – Jodie Foster și Kali Reis, în Alaska

”True Detective” 4 – Jodie Foster și Kali Reis, în Alaska

"True Detective" revine în forță în 2024 cu un nou sezon pe HBO Max

”True Detective”, una dintre cele mai apreciate miniserii de televiziune, va reveni cu al patrulea sezon la începutul anului viitor, iar protagoniste sunt Jodie Foster și Kali Reis.

PATRU SEZOANE, ÎN ZECE ANI

Drama polițistă americană a fost creată de Nic Pizzolatto și a debutat în 2014.
Seria antologică prezintă investigații polițienești ce scot la iveală secretele personale și profesionale ale celor implicați, atât în interiorul, cât și în afara legii.
Matthew McConaughey și Woody Harrelson au fost protagoniștii primului sezon. Ei au continuat să fie parte din echipă, ca producători executivi. Lor le-au urmat Colin Farrell și Vince Vaughn, iar sezonul al treilea i-a avut în centru pe Mahershala Ali și Stephen Dorff. Al patrulea capitol le are în prim-plan pe Jodie Foster și Kali Reis.

NIGHT COUNTRY

Intitulat oficial ”True Detectie: Night Country”, sezonul al patrulea are șase episoade și va fi lansat pe 14 ianuarie la HBO și Max.
Issa López este showrunner, scenarist și a regizat toate episoadele. Jodie Foster este și producător executiv.

SINOPSIS

Când în Ennis, Alaska, se lasă lunga noapte de iarnă, cei opt oameni care operează stația de cercetare arctică Tsalalal dispar fără urmă. Pentru a rezolva cazul, detectivii Liz Danvers (Foster) și Evangeline Navarro (Reis) trebuie să se confrunte cu întunericul pe care îl poartă în ele însele și să sape în adevărurile bântuite care zac îngropate sub gheața eternă.

DISTRIBUȚIE

Din distribuție fac parte Bennett, Fiona Shaw, cu Christopher Eccleston, Isabella Star LaBlanc și John Hawkes. Anna Lambe, Aka Niviâna, June Thiele, Diane Benson și Joel D. Montgrand sunt invitați.

JODIE FOSTER, DIN NOU ÎN ATENȚIE

Actrița americană Jodie Foster (n. 1962), premiată cu Oscar pentru rolurile din ”The Accused” și ”Silence of the Lambs” și cunoscută pentru filme ca ”Taxi Driver”, ”Somersby”, ”Maverick”, ”Nell” și ”Carnage”, a jucat cel mai recent în lungmetrajul ”Nyad”, alături de Annette Bening, lansat luna aceasta de Netflix.
În ultimii zece ani, ea a apărut în doar două filme – ”The Mauritanian” și ”Hotel Artemis”.

Jodie Foster și-a început cariera la vârsta de doi ani. Timp de patru ani a jucat în reclame, iar în cele din urmă și-a făcut debutul ca actriță în serialul de televiziune ”Mayberry R.F.D.” (1968). În 1975, i-a fost oferit rolul prostituatei Iris Steensma în filmul ”Taxi Driver” (1976), iar interpretarea i-a adus prima nominalizare la premiile Academiei americane de film.

Articole similare