Entertainment”Thriller 40”, documentarul emblematicului album Michael Jackson, lansat în decembrie

”Thriller 40”, documentarul emblematicului album Michael Jackson, lansat în decembrie

Documentarul ”Thriller 40”, despre albumul omonim al lui Michael Jackson, va fi lansat în luna decembrie pe platformele Paramount+, Showtime și MTV.

MARY J. BLIGE, WILL.I.AM și MARK RONSON, DESPRE ”THRILLER”

Documentarul regizat de Nelson George va fi lansat după mai mult de patru decenii de la apariția ”Thriller” (1982). Printre artiștii care vorbesc despre acest album care a făcut istorie se numără Usher, Mary J. Blige, will.i.am, Mark Ronson, Misty Copeland și Maxwell, precum și regizorul videoclipului ”Thriller”, John Landis.

IMAGINI INEDITE

Documentarul cuprinde, pe lângă mărturiile artiștilor și ale celor care au lucrat la cel de-al șaselea album solo al lui Michael Jackson, și înregistrări video care nu au mai fost văzute până în prezent.

ȘASE SINGLE-URI ÎN TOP 10

”Thriller”, lansat pe 30 noiembrie 1982, a cuprins șapte single-uri care au ajuns în Top 10 al listei Billboard Hot 100, inclusiv “Beat It” și “Billie Jean”, care au ocupat prima poziție în clasament.

CEL MAI BINE VÂNDUT ALBUM DIN TOATE TIMPURILE

Pe lângă opt premii Grammy câștigate, albumul a fost certificat de RIAA (Recording Industry Association Of America) cu 34 de discuri de platină și a fost vândut în mai mult de 100 de milioane de copii la nivel mondial. Astfel, este cel mai bine vândut album din toate timpurile, la nivel mondial.

LANSAREA DOCUMENTARULUI

Documentarul dedicat acestui album va debuta pe 2 decembrie, pe Showtime, și, în streaming, pe Paramount+ (pentru abonații Paramount+ cu Showtime). La nivel internațional, filmul va fi disponibil pe Paramount+ și MTV, în aceeași zi.

Articole similare