Entertainment“Supergirl” în premieră la Warner TV

“Supergirl” în premieră la Warner TV

Supereroii continuă să fie la modă și în 2024!

Warner TV difuzează în premieră românească serialul “Supergirl” din 3 ianuarie. Bucuria de a aștepta cu sufletul la gură aventurile supereroinei te vor aduce în fața ecranelor, pentru că la Warner TV, de luni până vineri, începând cu ora 16:50, vei avea porție dublă de episoade încărcate de aventuri și eroism. 

CUM A APĂRUT SUPERGIRL

În vastul univers DC Comics cu supereoi, mitologia lui Superman este cea mai recognoscibilă și de succes. Dar scena va fi cucerită de “Supergirl”, unul dintre ultimii supraviețuitori ai Planetei Krypton, verișoara lui Superman. Este Kara Zor-El, a fost crescută și protejată de familia Danvers. Deși trăiește o sofisticată dramă a identității secrete, la 24 de ani e nevoită să învețe să își accepte puterile. O poveste cu o încărcătură epică impresionantă care aduce pe micile ecrane o eroină puternică. 

126 DE EPISOADE DE AVENTURI

De-a lungul a 6 sezoane, în 126 de episoade, ești martorul aventurilor Karei: ajutată de sora ei adoptivă Alex Danvers, de marțianul J’onn J’onzz, de prietenul vărului ei, James Olsen, și de geniul în tehnologie Winn Schott. Lucrează ca asistentă a mogulului Catco Worldwide Media Cat Grant dar a venit momentul să iasă în evidență. Cu ajutorul cercetărilor Departamentului de Operațiuni Extra-Normale (DEO), un departament super-secret și în afara rețelei, și al șefului acestuia, care au misiunea de a menține Pământul în siguranță împotriva extratereștrilor, Kara își ia rolul în serios pentru a-și proteja lumea. Dușmanii ei sunt o amenințare extraterestră sinistră, iar maleficii din jur au arme puternice de înaltă tehnologie.

DISTRIBUȚIA

Melissa Benoist este prima actriță care a dat audiție pentru rolul principal și, în mod surprinzător, cea aleasă! Verișoara Karei este interpretată de Chyler Leigh (o cunoști din “Grey’s Anatomy” unde o interpretează pe Lexie Grey). Distribuția este completată de Calista Flockhart (“Ally McBeal”), David Harewood (“The Sandman”), Katie McGrath (cunoscută din serialul “Merlin”, dar și din “Jurassic World” și “King Arthur: Legend of the Sword”), Mehcad Brooks (întâlnit în serialele “True Blood” și “Desperate Housewives”). 

CREATORII

Numele din spatele “Supergirl” sunt Ali Adler, Greg Berlanti și Andrew Kreisberg. Ultimii doi au un istoric serios în serialele DC: “The Arrow”, “The Flash”, “”Legends of Tommorow”. Berlanti are 2 nominalizări la Premiile Emmy pentru producțiile “Political Animals” și “Flight Attendant” și a semnat regia “Love, Simon”, o emoționantă poveste despre coming out-ul unui adolescent. 

SUCCESUL SUPERGIRL”

Premiat la Critics Choice Television Awards în 2015, longevivul serial a fost preferatul de la People’s Choice Awards în 2016. 

Photo CreditWarner TV

Articole similare