Give me 5Seturi Lego din cultura pop pe care să le oferiți cadou -...

Seturi Lego din cultura pop pe care să le oferiți cadou – De la “Home Alone” la “Friends”

Cinci seturi Lego care ar reprezenta cadouri inspirate pentru cinefili în acest sezon de sărbători au în prim plan filme și seriale cult – ”Friends”, ”Seinfeld”, ”The Lord of the Rings”, ”Home Alone” și ”Harry Potter”.

Pot fi reconstruite apartamentele prietenilor Chandler & Joey și Monica & Rachel, cel al lui Jerry Seinfeld, care vine cu discrete autocolante cu Superman și un stâlp Festivus, și colosalul Rivendell din “Stăpânul Inelelor/ The Lord of the Rings”, set format din 6.000 de piese. Unul dintre cele mai populare seturi Lego reprezintă vila din “Singur acasă/ Home Alone”.

FRIENDS

Cu aproximativ 2.050 de piese, setul de cameră dublă include totul, de la dulapul secret dezordonat al Monicăi până la fotoliile Barcaloungers. Asemănător setului Central Perk anterior, aceste apartamente sunt tratate ca și cum ar fi construite pe o scenă de la Hollywood, încadrate de schele și lumini de studio necesare pentru eventuale clipuri TikTok stop motion. Toți cei șase prieteni titulari sunt reprezentați într-o nouă formă de minifigurină, iar de această dată e inclusă și Janice.

Seturi Lego din cultura pop pe care să le oferiți cadou - De la "Home Alone" la "Friends”

SEINFELD

Această nouă colecție de mai mult de 1.300 de piese include de la un ceainic de marmură și un stâlp Festivus până la o casetă VHS cu “Prognosis Negative”. Toți cei patru protagoniști, plus vecinul Newman, sunt prezenți și sub formă de minifigurine. Construcția principală este apartamentul lui Jerry (cu autocolante Superman pentru frigider și iluminare de studio pentru a explica lipsa celui de-al patrulea perete), dar există și o piesă secundară mult mai mică de asamblat pentru segmentele de stand-up ale personajului titular.

Seturi Lego din cultura pop pe care să le oferiți cadou - Seinfeld

THE LORD OF THE RINGS RIVENDELL

Frodo, Samwise, Merry, Pippin, Gandalf, Legolas, Gimli, Boromir, Aragon, precum și Elrond, Arwen, Bilbo și alte personaje sunt înfățișate în setul Lego Rivendell de 6.127 de piese, care are suficiente detalii și spații bine imaginate pentru a recrea aproape orice scenă din film. Este primul obiect LOTr pe care Lego l-a lansat într-un deceniu.

Seturi Lego din cultura pop pe care să le oferiți cadou - The lord of the rings Rivendell

HOME ALONE

Setul ”Singur acasă/ Home Alone”, conceput chiar de un fan care și-a trimis ideea pe platforma Lego Ideas, e alcătuit din 3.995 de piese. Aceasta este cea mai mare structură parte a conceptului Lego Ideas. După ce este asamblat, vă puteți deplasa prin conac pentru a juca unele dintre cele mai bune scene din film.

Seturi Lego din cultura pop pe care să le oferiți cadou - De la "Home Alone" la "Friends”

HARRY POTTER

Magia din “Harry Potter” poate fi recreată construindu-ți propria școală Hogwarts. Setul de 6.020 de piese vine cu tot felul de detalii magice, inclusiv 27 de microfigurine din cărți și filme, precum salcia Whomping și coliba lui Hagrid. Seturile pot fi cumpărate de pe amazon.co.uk și de pe lego.com.

Seturi Lego din cultura pop pe care să le oferiți cadou - Harry Potter
Photo CreditLego

Articole similare