EntertainmentRomantism de iarnă la DIVA în ianuarie

Romantism de iarnă la DIVA în ianuarie

Canalul DIVA difuzează în fiecare duminică a lunii ianuarie 2024 filme din seria "Romantism de iarnă”.

Finalurile fericite, poveștile de dragoste, pasiunile neașteptate, deliciile dulci și ambițiile îndeplinite vor încânta telespectatorii în perioada 7-28 ianuarie. DIVA propune câte două povești de dragoste în fiecare final de săptămână. Mai jos, o selecție de 5 titluri din program: 

PALATUL DE IARNĂ / THE WINTER PALACE

Scriitoarea Emily Miller (Danica McKellar) caută inspirația într-un castel părăsit, unde se angajează ca îngrijitoare. La fața locului se trezește pe cap cu proprietarul, prințul Henry (Neal Bledsoe), care își aduce cu el și anturajul. O poveste simpatică perfectă pentru duminică după-amiază. “Palatul de iarnă” este programat pe 7 ianuarie, de la ora 15:55. 

REȚETA REGALĂ A IUBIRII / A ROYAL RECIPE FOR LOVE

Angajată să se ocupe de deserturile pentru o petrecere regală grandioasă, Emma (interpretată de Laura Miyata) constată că are un concurent serios. Prințul Oliver (interpretat de David Lafontaine), invitat la aniversarea celor 40 de ani de la nunta monarhilor Sanovia, se dovedește a fi pasionat și el de arta culinară. Multe dulciuri și multe zâmbete pe 7 ianuarie, de la ora 17:45, în “Rețeta regală a iubirii”. 

IDILĂ DE IARNĂ / AMAZING WINTER ROMANCE

Jurnalistă de profesie, Julia (Jessy Schram) este în căutarea unui subiect pentru un nou articol în orășelul ei natal. Descoperă cu surprindere că prietenul ei din copilărie, Nate (Marshall Williams) a construit un labirint uriaș din zăpadă și a readus astfel magia în comunitate. Atmosfera de poveste te va cuceri pe 14 ianuarie de la ora 16:00, în “Idilă de iarnă”. 

PASIUNI NEAȘTEPTATE / ROMANCE RETREAT

Nimic nu e simplu în viață, mai ales atunci când trebuie să alegi între carieră și iubire. Jurnalista Dana (interpretată de Amanda Schull) e în acel moment al vieții când trebuie să decidă dacă misteriosul guru tech pe care îl investighează e omul de care trebuie să se atașeze mai mult decât este cazul. “Pasiuni neașteptate” e programat pe 14 ianuarie, de la ora 18:00. 

MAJORDOMI ÎNDRĂGOSTIȚI / BUTLERS IN LOVE

În premieră la DIVA, “Majordomi îndrăgostiți” spune povestea Emmei (Stacey Farber) și Henry (Corey Cott), înscriși la academia de majordomi regali. Cursurile nu sunt deloc simple, ba dimpotrivă, îi antrenează pentru situații din ce în ce mai complicate. Dar totul poate avea o cu totul altă imagine atunci când te îndrăgostești de un coleg de suferință. Pe 28 ianuarie, de la ora 16:00. 

Photo CreditDIVA

Articole similare