EntertainmentRobbie Williams debutează în metavers

Robbie Williams debutează în metavers

Cântărețul pop britanic Robbie Williams, fost membru al trupei Take That cu o carieră solo de 25 de ani, debutează în metavers.

LIGHTCYCLE, PLATFORMĂ LANSATĂ LA FINAL DE 2023

Prima incursiune a lui Williams în spațiul Web3 este un parteneriat cu LightCycle, o platformă virtuală de lifestyle alimentată de inteligența artificială, un oraș virtual cu elemente de artă, film, jocuri, muzică, modă, sport, proprietăți și comerț cu amănuntul. LightCycle urmează să fie lansat în al patrulea trimestru al anului 2023.

CONCERT VIRTUAL

În orașul virtual va avea loc o reprezentație personală a spectacolului live care marchează a 25-a aniversare a carierei lui Williams, conceput ca o experiență metaverse 3D. Inițierea muzicianului în acest tărâm a început cu compoziția asistată de AI a piesei lui emblematice din 1997, intitulată acum ”Angels (Beethoven AI)”.

O avanpremieră a evenimentului Williams în metavers va fi dezvăluită la avanpremiera LightCycle de la summitul de investiții Edge Global Web3 and AI, care va avea loc la Hong Kong, în cadrul AsiaWorld-Expo, pe 26 și 27 septembrie.

CE SPUNE ROBBIE WILLIAMS

Robbie Williams a punctat: “Să rămân în legătură cu fanii mei a fost întotdeauna important pentru mine. Sunt fascinat de spațiul Web3 – este plin de creativitate și are un potențial uluitor. Este și o piață nouă și mare pentru descoperirea muzicii. Ca artist, caut mereu modalități de a avansa, așa că acesta este următorul pas perfect în această călătorie. Talentata echipă de dezvoltare de la LightCycle a făcut o producție incredibilă și sunt nerăbdător să văd totul adus la viață în plină glorie 3D”.

INTERACȚIUNE DE NIVEL SUPERIOR

Sara Ezen, CEO al LightCycle, a adăugat: “Robbie are o bază de fani dedicată și pasionată și credem că, prin intermediul tehnologiei noastre de neegalat, le putem oferi un mediu și o experiență extraordinare. Concertul este cu adevărat ceva special și suntem încântați să îi oferim o casă în LightCycle, astfel încât fanii săi, noi și vechi, să se poată bucura de interacțiune și implicare la nivel superior. Așteptăm cu nerăbdare să vedem unde putem ajunge cu acest lucru”.

DESPRE ROBBIE WILLIAMS

Robbie Williams a concertat în vara lui 2023 la București, ca parte a turneului aniversar XXV, care continuă în Asia și Australia. Membru al grupului Take That între anii 1990 și 1995, urmând o carieră solo de succes începând cu 1997. A lansat 12 albume de studio, iar printre cele mai cunoscute piese ale lui se numără ”Angels”, ”Let Me Entertain You”, ”Strong”, ”Feel”, ”Supreme” și ”Advertising Space”. Între altele, a câștigat 18 Brit Awards și a primit două nominalizări la premiile Grammy.

Articole similare