EntertainmentRipley, Palatul Buckingham sub cod roșu și surprinzătoarele resurse naturale – în...

Ripley, Palatul Buckingham sub cod roșu și surprinzătoarele resurse naturale – în aprilie, pe Netflix

În luna aprilie, premierele Netflix ridică nivelul adrenalinei prin confruntări și dezvăluiri uimitoare și relaxează întreaga familie cu povești emoționante și amuzante.

Netflix menține ritmul alert al premierelor în luna aprilie! Nu lipsesc confruntările de la marginea galaxiilor, dar nici subiectele controversate inspirate din realitate, animații cu personaje emblematice sau documentare care îți vor dezvălui incredibilele legături și resurse ale planetei. În aprilie, vine un nou capitol “Rebel Moon: The Scargiver”, titluri de referință (“Lady Bird”, “The Mask”, “Forrest Gump”), dar și premiere românești, în cazul în care le-ai ratat în cinema (“Visul”, “Klaus & Barroso”). Like5.ro a ales 5 titluri de neratat în luna aprilie:

RIPLEY

De la Steven Zaillian, scenaristul unor filme memorabile (“The Schindler’s List”, “Hannibal”, “Gangs of New York”) și regizorul uneia dintre cele mai percutante miniserii TV (“The Night Of”), intrăm în atmosfera New York-ului din anii ’60 și în lumea escrocului Tom Ripley. Cu Andrew Scott în rolul principal, completat în distribuție de Dakota Fanning, “Ripley” este miniseria de 8 episoade bazată pe romanele de succes ale Patriciei Highsmiths. Explorează universul întunecat (la propriu, într-un alb-negru tăios) al lui Ripley care acceptă o slujbă periculoasă: angajat de un bogătaș să pună presiune asupra fiului acestuia, Tom ajunge să călătorească în Italia, iar existența să îi fie încolțită de înșelăciune, fraudă și crime nemiloase. “Ripley” va avea premiera pe 4 aprilie. 

SCOOP 

Scandalurile din zona regalității sunt cu siguranță cele mai apetisante pentru jurnaliști. Palatul Buckingham nu se lasă zdruncinat și nici intimidat cu ușurință. Inspirat din evenimente reale, producția Netflix “Scoop” descoase obținerea de către BBC a interviului cu Prințul Andrew despre prietenia sa cu Jeffrey Epstein, condamnat pentru infracțiuni sexuale. O relatare din interior a parcursului jurnalistic susținut, negocierile producătorilor cu Palatul și apariția Prințului Andrew la BBC Newsnight. De la întruchiparea impecabilă a lui Margaret Thatcher în “The Crown”, Gillian Anderson revine într-o nouă ipostază de duelare cu Regalitatea, în rolul jurnalistei BBC. “Scoop” va avea premiera pe 4 aprilie.  

STOLEN

De la Netflix Nordic vine lungmetrajul “Stolen”, o poveste captivantă bazată faptele reale surprinse în romanul cu același nume semnat de Ann-Helén Laestadius. Este povestea tinerei indigene Sámi care luptă pentru a apăra turma de reni și cultura familiei sale, înconjurată de xenofobie, schimbări climatice și vânători vicleni. O poveste despre maturizare, o declarație de dragoste pentru natura pe cale de dispariție și peisaje suedeze de o frumusețe răvășitoare. “Stolen” va fi disponibil pe Netflix din 12 aprilie. 

WOODY WOODPECKER GOES TO CAMP 

Celebra ciocănitoare Woody continuă să fie un spectacol atât pentru copii cât și pentru părinți. După ce a fost alungat din pădure, Woody Woodpecker e nevoit să își găsească un nou cămin. Trăiește cu impresia că în tabăra Woo Hoo și-a găsit casa visurilor, locul în care va îmbătrâni. Dar lucrurile se complică enorm atunci când un inspector este în libertate și plănuiește să închidă tabăra. Din 12 aprilie, un comedie delicioasă care va stârni râsete și voie bună!

OUR LIVING WORLD

Miniseria documentară de 4 episoade este un omagiu adus vieții și conexiunilor incredibile care leagă toate viețuitoarele de pe planetă. Cu imagini spectaculoase și explorări surprinzătoare, “Our Living World” prezintă ecosisteme extraordinare, de la cele minuscule la cele gigantice, dar mai ales inteligența emoțională existentă în fiecare formă de viață și rețeaua de conexiuni nevăzute. Narată de vocea caldă a lui Cate Blanchet, miniseria va fi disponibilă din 17 aprilie. 

Photo CreditNetflix

Articole similare