Going outRevolut te pregătește pentru Festivalul Sziget 2024!

Revolut te pregătește pentru Festivalul Sziget 2024!

Celebrul Festival Sziget de la Budapesta, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Europa, sărbătorește cea de-a 30-a ediție în 2024.

Evenimentul este programat în perioada 7 – 12 august, pe Insula Óbuda din capitala Ungariei. Și pentru ca prezența să fie o experiență impecabilă, Festivalul Sziget vine cu soluții practice și de încredere. Se anunță un weekend cu oferte de neratat pentru ediția aniversară de anul viitor! 

REVOLUT, PARTENERUL FESTIVALULUI SZIGET 2024

Parteneriatul Revolut, super-aplicația financiară, cu Festivalul Sziget 2024 este pasul care va transforma întreaga experiență a participanților din lumea largă. Banca digitală pune la dispoziția organizatorilor tehnologia de procesare a plăților Revolut Pay, precum și o serie de activări special gândite pentru cei peste 400.000 de fani așteptați. Comunitățile Revolut și Sziget vor avea posibilitatea de conectare prin intermediul numeroaselor beneficii fără bătăi de cap: de la plata biletelor la rezervarea cazării și a zborurilor, la schimb valutar competitiv, monitorizarea și controlul cheltuielilor sau programarea altor activități turistice din timpul sejurului în Ungaria. 

SUPER PROMOȚII LA ABONAMENTE

Revolut și Sziget promit un Black Friday ca la carte! Între 24 și 26 noiembrie, fanii din întreaga lume beneficiază de o promoție de neratat! Prin Revolut Black Friday Flash Sale abonamentele cu acces complet sunt disponibile la prețuri avantajoase. Campania este dedicată atât clienților actuali ai Revolut, cât și noilor utilizatori. Toți clienții care se vor înrola în sistemul Revolut cu această ocazie și vor achiziționa abonamente vor primi înapoi 20 de euro. Promoția include: Full Festival Pass (6 zile) pentru 269 de Euro, Full Festival Pass pentru tinerii sub 21 de ani pentru 209 Euro, Full Festival Pass VIP pentru 489 de Euro.

CE SPUN ORGANIZATORII

“Peste 20.000 de bilete au fost deja vândute în cadrul campaniei inițiale de tip Early Bird pentru Sziget 2024 și nu intenționam, inițial, să scoatem la vânzare și mai multe bilete la prețuri speciale. Însă interesul ridicat al publicului ne-a determinat să inițiem alături de Revolut această nouă campanie prin care sperăm ca utilizatorii băncii digitale să poată beneficia de oferta la prețuri avantajoase” a declarat organizatorul festivalului Sziget, Tamás Kádár. 


EXPERIENȚA SZIGET 

Sziget este o experiență în sine. A debutat în 1993 sub forma unui eveniment modest, de nișă. 30 de ani mai târziu, este unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa. Dintr-un “copil-minune” a devenit un adevărat superstar. Un loc în care participanți din Brazilia până în Noua Zeelandă, din peste 100 de țări, se adună în inima Budapestei. 6 zile, 60 de scene, 1000 de concerte. Insula Libertății devine locul de întâlnire a culturilor diferite ce sărbătoresc muzica de calitate și buna dispoziție. 

NUME CELEBRE LA Festivalul SZIGET 

De-a lungul anilor, la Sziget au concertat R.E.M., Prodigy, Faith No More, Kaiser Chiefs, Iron Maiden, Fever Ray, the Kooks, Jamiroquai, Lana del Ray, Alanis Morissette, Dua Lipa, Billie Eilish. Recordul de participanți a fost înregistrat în anul 2018: peste 560.000. 

Photo CreditRevolut

Articole similare