Entertainment“Red, White & Royal Blue” - Cel mai mai de succes film...

“Red, White & Royal Blue” – Cel mai mai de succes film în weekend-ul de lansare de pe Amazon Prime

“Red, White & Royal Blue” a avut în weekend-ul de lansare scorul maxim pe Rotten Tomatoes din partea publicului.

Lansată pe 11 august comedia romantică queer, “Red, White & Royal Blue”/  “Roșu, alb și sânge albastru” a devenit un adevărat fenomen în lumea întreagă și cea mai de succes premieră din toate timpurile pe platforma de streaming Amazon Prime. În plus, producția a reușit să se claseze printre primele trei cele mai vizionate comedii romantice din toate timpurile de pe platforma VOD amintită.

DESPRE FILM

Bazată pe romanul omonim al lui Casey McQuiston, povestea din “Red, White & Royal Blue” se concentrează pe rivalitatea dintre Alex Claremont-Diaz, primul fiu al președintelui Statelor Unite, și Henry, prințul Regatului Unit al Marii Britanii. După ce cei doi provoacă un scandal de proporții la nunta fratelui mai mare al prințului, Alex și Henry sunt nevoiți să evite un scandal internațional. Rivalitatea lor se va transforma dintr-o prietenie forțată într-o poveste de dragoste. Cei doi încearcă să-și păstreze relația secretă, în ciuda vieților lor foarte publice.

DISTRIBUȚIA

Taylor Zakhar Perez în rolul lui Alex Claremont-Diaz, Nicholas Galitzine este Prințul Henry. Cast-ul este completat de Uma Thurman, Stephen Fry,Clifton Collins Jr., Sarah Shahi, Rachel Hilson, Ellie Bamber, Thomas Flynn, Malcolm Atobrah, Akshay Khanna, Sharon D Clarke, Aneesh Sheth.

DESPRE CARTE

Romanul “Red, White & Royal Blue”, scris de Casey McQuiston, a fost lansat în 2019 și a devenit rapid una dintre cele mai populare cărți la nivel mondial. Volumul care arată că dragostea adevărată nu se joacă mereu după regulile diplomației, a fost tradus și în România, de Editura Corint și poate fi găsit în librăriile din întreaga țară.

“Red, White & Royal Blue” - Cel mai mai de succes film în weekend-ul de lansare de pe Amazon Prime

CE SPUN CRITICII

Potrivit New York Post, “Red, White & Royal Blue” are „câteva defecte mari, dar este o comedie romantică amuzantă și drăguță, cu suflet”. Publicația britanică The Independent este mult mai tranșantă: “Începe atât de bine – toată conștiința de sine ironică și spiritul atent observat. Dar se prăbușește atunci când se căsătorește cu un alt gen bine cunoscut: telenovela regală”, iar The Wrap concluzionează: “adaptarea best-seller-ului lui Casey McQuiston este îngreunată de o durată prea lungă și de un simț al umorului mediocru”.

CE SPUNE ECHIPA LIKE5

Chiar dacă este destul de siropos, uneori neverosimil, filmul poate fi alegerea perfectă pentru o seară de duminică. Dacă ți-a plăcut Bridgerton de pe Netflix, o altă telenovelă regală, cu siguranță vei iubi și povestea de dragoste dintre Alex & Henry. Putem spune că e un fel de “Brokeback Mountain” cu sânge albastru.

Articole similare