EntertainmentPremierele lunii ianuarie pe Disney+

Premierele lunii ianuarie pe Disney+

Disney+ începe noul an cu o serie de premiere care îți vor aduce porția de fantasy, aventuri, mister, distracție, povești de familie, dar și cu supereroi marca Marvel Studio!

Una dintre piesele de rezistență este, fără îndoială, fascinanta istorie a designerului Balenciaga. Titluri mult așteptate ce vor fi disponibile integral pe Disney+ pentru a te bucura de o experiență completă.

ECHO

“Echo”, mini seria produsă de Studiourile Marvel, o are în prim-plan pe Maya Lopez (interpretată de Alaqua Cox), urmărită de imperiul criminal al lui Wilson Fisk. Comportamentul nemilos din New York o ajunge din urmă în orășelul ei natal. Pentru a merge mai departe va trebui să își înfrunte trecutul, să se reconecteze cu rădăcinile native, să îmbrățișeze sensul familiei, dar mai ales al comunității. Cele 5 episoade vor fi disponibile integral pe Disney+ din 10 ianuarie. 

ȘMECHERUL / THE ARTFUL DODGER

Australia anului 1850, Port Victory, colonia plină de viață. E locul în care Jack Dawkins (interpretat de Thomas Brodie-Sangster) și-a transformat degetele dibace de hoț de buzunare în unele de chirurg iscusit. Dar trecutul lui ca Dodger revine și îl bântuie de îndată ce apare și Fagin (David Thewlis) care încearcă îl ademenească înapoi în lumea nelegiuirilor. Și dacă lucrurile nu erau deja foarte complicate, intervin și o serie de întorsături amoroase. Lady Belle, fiica guvernatorului, este hotărâtă să devină prima femeie chirurg din întreaga colonie. Hoții orchestrate, operații delicate, petreceri spumoase sau violență stradală fac din “Șmecherul / The Artful Dodger” o poveste despre reinventare, trădare, mântuire, în dulcele stil dickensian. Din 17 ianuarie, 8 episoade disponibile exclusiv pe Disney+. 

AVENTURI NEAȘTEPTATE LA FIRUL IERBII / A REAL BUG’S LIFE

Sursele de inspirație pentru cea mai nouă serie originală Disney+ de la National Geographic sunt personajele universului Disney și animația Pixar “A Bug’s Life / Aventuri la firul ierbii”. 6 episoade narate de Awkwafina (“The Little Mermaid”) prezintă un alt tip de supereroi: descoperi aventurile microinsectelor, la o scară complet diferită.  Micuțele creaturi dovedesc puteri fabuloase când vine vorba de lupta zilnică pentru supraviețuire. Seria propune personaje epice și e împachetată cu mult umor, suspans dar și emoție. O mulțime de curiozități despre o lume minusculă ți se dezvăluie integral din 24 ianuarie! 

CREATORUL / THE CREATOR

În mijlocul unui război iminent între oameni și inteligența artificială, Joshua (interpretat de John David Washington), un fost agent al forțelor speciale, îndurerat de dispariția soției sale, este recrutat să îl vâneze pe însuși Creatorul. Un arhitect periculos al inteligenței artificiale avansate, creierul unei arme deosebit de periculoase ce ar însemna sfârșitul războiului și, implicit al omenirii. Acțiune la intensitate maximă! Titlul are premiera pe 17 ianuarie. 

CRISTÓBAL BALENCIAGA

Cronica ascensiunii designerului Cristóbal Balenciaga, de la originile sale umile din San Sebastián la un simbol consacrat al modei. O carieră impresionantă de la croielile dedicate elitei și aristocrației spaniole, la un stil complet diferit, într-un imperiu sofisticat cu referințe haute couture construite de Chanel, Dior, Givenchy. Fugind din calea Războiului Civil, Balenciaga se mută definitiv în capitala Franței. În 1937 își prezintă, finalmente, prima colecție la standarde pariziene și se remarcă prin stilul său revoluționar. Obsedat de control pe toate palierele existenței sale, Balenciaga devine unul dintre cei mai apreciați și căutați designeri ai momentului, consolindându-și astfel poziția remarcabilă în istoria modei. Cele 6 episoade ale mini seriei originale Disney+ au premiera pe 19 ianuarie.  

Photo CreditDisney+

Articole similare