EntertainmentPremiere în octombrie la History Channel

Premiere în octombrie la History Channel

Mituri și fapte reale, sex și evenimente paranormale sunt subiectele abordate de patru serii documentare care au premiera la History Channel în luna octombrie.

NOI SEZOANE ȘI SERIALE ÎN PREMIERĂ

Un nou sezon din ”Războiul depozitelor/ Storage Wars” va debuta pe 1 octombrie, în timp ce serialele ”Sex: O istorie obraznică/ Sex: A Naughty History”, ”Dincolo de ferma Skinwalker/ Beyond Skinwalker Ranch” și ”Marcel Iureș prezintă Enigmele României” vor avea premiera pe 10 octombrie, 16 octombrie, respectiv 29 octombrie.

RĂZBOIUL DEPOZITELOR

Cel de-al 15-lea sezon din ”Războiul depozitelor” are 20 de episoade a câte 30 de minute și va fi difuzat duminica, de la ora 12:55.

Reality-shoul în cadrul căruia cumpărători profesioniști se întrec pentru bani mulți și făcuți repede prezintă ofertanții ce caută prin proprietăți nerevendicate și nu se tem să facă zgomot de a crea drame pentru a-și atinge obiectivele. Licitează de la tineri de 20 de ani dornici de aventură până la echipe soț-soție care vor să facă bani mulți și repede.

Fiecare episod îi poartă pe ofertanți către depozite ale căror proprietari au întârziat plățile sau care au fost abandonate sau uitate. Odată ajunși aceștia așteaptă nerăbdători să descopere potențiala mină de aur. Este un moment tensionat pentru că ofertanții au oportunitatea de a afla care este concurența.

SEX: O ISTORIE OBRAZNICĂ

Serialul ”Sex: O istorie obraznică” are cinci episoade de câte o oră și va fi difuzat marțea, de la ora 21:00.

Actrița, cântăreața și prezentatoarea de televiziune Amanda Holden, alături de istoricul Dan Jones, explorează cum comportamentele sexuale au modelat de-a lungul timpului civilizațiile în moduri pe care abia acum începem să le descoperim. Serialul documentar folosește imagini de arhivă și reconstituiri dramatice, iar Amanda Holden și Dan Jones vor aduce în prim plan cele mai necunoscute povești despre sex din istorie.

DINCOLO DE FERMA SKINWALKER

”Dincolo de ferma Skinwalker”, cu nouă episoade de câte o oră, va putea fi urmărit lunea, de la ora 23:00.

Ferma Skinwalker este considerată în prezent ca fiind punctul zero al întâlnirilor cu OZN-urile și al activității paranormale din SUA. Din 2020, dr. Travis Taylor alături de Erik Bard și echipa lor de investigație au lucrat non-stop pentru a colecta, analiza și procesa cât mai multe date asociate cu fenomenele înregistrate în infama fermă din Utah.

Experimentele lor au dat rezultate uimitoare, dar nu suficiente pentru a desluși pe deplin secretul fermei. Așa că, pentru prima dată, au decis să își extindă căutarea de răspunsuri. În efortul de a obține o perspectivă mai largă și de a construi seturi de date mai mari, echipa de la ferma Skinwalker adaugă doi membri și trece la ofensivă, urmărind noi situri din SUA unde sunt înregistrate fenomene paranormale.

MARCEL IUREȘ PREZINTĂ ENIGMELE ROMÂNIEI

”Marcel Iureș prezintă Enigmele României”, cu șase episoade de câte jumătate de oră, va fi difuzat duminica, de la ora 21:00.

Aclamatul actor Marcel Iureș cercetează o serie de enigme fără răspuns, care se axează pe istorie, geologie, castele, crime, lumini cerești, tulburări mentale și ritualuri religioase ascunse. Cele șase episoade vor explora mistere și enigme din istoria României, cum ar fi locul în care se află mormântul lui Vlad Țepeș, cauza morții poetului Mihai Eminescu, căutarea tablourilor dispărute în urma ”marelui jaf” de la muzeul Brukenthal din Sibiu și misterul iahtului Ostara – o navă cu o comoară de aur a unor nobili ruși, care au fost găsiți uciși aproape de malul românesc al Deltei Dunării în timp ce fugeau de bolșevici.

”Este o emisiune intrigantă, care sper că îi va familiariza pe telespectatorii noștri cu noi perspective privind personalități și evenimente celebre care au definit istoria României. Cred că această emisiune va fi de asemenea o mare oportunitate de a promova moștenirea culturală fascinantă a României în întreaga lume, iar eu sunt onorat să fiu ambasadorul ei”, spune actorul Marcel Iureș.

Articole similare