EntertainmentPovești de dragoste ideale pentru atmosfera de sărbători la DIVA

Povești de dragoste ideale pentru atmosfera de sărbători la DIVA

DIVA, canalul de divertisment cu o notă feminină, aduce povești captivante cu personaje haioase în cursul lunii noiembrie.

Un maraton de filme care inspiră relaxare și amuzament.

PROGRAMUL PREMIERELOR

Mai bine de o lună până la Crăciun și DIVA are rețeta perfectă pentru a intra în spiritul sărbătorilor! Pe principiul: puțin romantism face bine oricui, ai parte de premiere care îndulcesc atmosfera în fiecare zi de marți, vineri și duminică.

CRĂCIUN PRELUNGIT LA DIVA

Titlurile programate în perioada 10 – 14 noiembrie aduc peisaje de iarnă și povești cu final fericit. Totul e posibil, indiferent de obstacole. Premiere cu aer de sărbătoare, fără pretenții, cu prinți și prințese, ideale pentru un weekend liniștit.

O PRINȚESĂ DE CRĂCIUN / JINGLE BELL PRINCESS

În urma unei neînțelegeri, complicata prințesă Amelia (Merritt Patterson), ratează zborul privat și rămâne izolată în provincialul oraș Tucker, fix în perioada sărbătorilor. E găzduită de o familie obișnuită: chipeșul Sam (Trevor Donovan), văduv, tatăl micuței Sophie (Charlie Boyle) și de mama acestuia. Cei trei o întâmpină pe Amelia în spiritul situației neprevăzute în care se află și al sărbătorilor. Nimeni nu bănuiește originile ei, lucru care ce sporește suspansul și comicul situației. Vineri, 10 noiembrie, de la ora 20:00.

CRĂCIUN REGAL PE GHEAȚĂ / A ROYAL CHRISTMAS ON ICE

Povestea prințului John (interpretat de Jonathan Stoddard) care face tot posibilul să scape de viața pretențioasă de la curtea regală și se mută în Statele Unite. Dă startul unei afaceri într-un minunat orășel din statul New York. Și pentru ca viața lui să se schimbe complet, se îndrăgostește de Abigail (Anna Marie Dobbins), o fostă patinatoare. Un film pentru după-amiaza de duminică. Pe 12 noiembrie, de la ora 16:00. 

PEPINIERA DE CRĂCIUN / A LOT LIKE CHRISTIMAS

Jessica Roberts (Maggie Lawson) a preluat afacerea de familie, cel mai cunoscut magazin de brazi din Hudson Springs. Situația se complică atunci când Harvest Garden Supply (HGS), un nou lanț de magazine, se instalează în oraș și amenință stabilitatea Jessicăi. Spiritul ei antreprenorial acționează cu motoarele turate la maximum pentru a recuceri piața locală. Noul său client, Clay Moore (Christopher Russell) vine cu idei de reconfigurare a planului de business. Dar toate acestea vin la pachet cu secretul lui Clay: lucrează chiar la concurența de pe piață! Marți, 14 noiembrie, de la ora 20:00. 

Photo CreditDIVA

Articole similare