Entertainment”Poarta roșie” revine cu un nou sezon palpitant

”Poarta roșie” revine cu un nou sezon palpitant

Serialul italian ”Poarta roșie” revine pe 21 septembrie la Focus Sat TV, în premieră exclusivă în România.

Cel de-al treilea sezon, și ultimul al seriei, promite momente încărcate de mister, la granița dintre realitate și supranatural. O producție Canal+ Original, serialul ”Poarta roșie” a fost nominalizat la Globul de Aur în Italia în 2019. 

INTRIGĂ ORIGINALĂ

Iubitorii fantasy noir pot descoperi intriga originală a serialului: comisarul Cagliostro (Lino Guanciale) este omorât, însă o premoniție sumbră legată de soția sa, judecătoarea Anna Mayer (Gabriella Pession) face ca fantoma lui să rămâne pe Pământ. Se stârnește o investigație serioasă de identificare a criminalului, ajutat fiind de Vanessa (Valentina Romani), o adolescentă clarvăzătoare.

”Poarta roșie” revine cu un nou sezon palpitant

8 NOI EPISOADE PLINE DE SUSPANS

O nouă crimă și o nouă viziune tulburătoare: Cagliostro asistă la un accident de mașină, victima este o cunoștință și, astfel, trecutul și prezentul se ciocnesc violent de-a lungul investigației. Dușmani și aliați în același timp, Cagliostro și Vanessa, vor încerca să afle misterul care le leagă viețile. 

”Poarta roșie” revine cu un nou sezon palpitant

UNDE POȚI URMĂRI „POARTA ROȘIE”

Câte două episoade ale serialului vor fi programate pe Focus Sat TV în fiecare luni și joi, de la ora 21:30. Producția va fi disponibilă și pe Aplicația Focus Sat, alături de primele două sezoane ale seriei (24 de episoade).

”Poarta roșie” revine cu un nou sezon palpitant

DISTRIBUȚIA

Lino Guanciale, interpretul lui Cagliostro, are la activ o serie de colaborări cu regizori faimoși, precum Carlos Saura (”Io, Don Giovanni”), Woody Allen (”Din dragoste pentru Roma”) și frații Taviani (”Maraviglioso Boccaccio”). Valentina Romani, interpreta Vanessei, este una dintre revelațiile cinematografiei italiene, apreciată deja de critici și premiată pentru două roluri precedente, unul dintre ele sub regia lui Nanni Moretti. 

”Poarta roșie” revine cu un nou sezon palpitant

PE FOCUS SAT MAI POȚI VIZIONA

Toamna aceasta poți viziona pe Focus Sat o mulțime de producții Canal+ și Studiocanal. Filmele pot fi descărcate direct din aplicație, secțiunea VOD, și vizionate în regim offline. ”Django” (serial filmat în România), ”În mijlocul furtunii” (”Ride Upon the Storm”), ”Vecinii” (”The Neighbors”) și ”Paris Police 1905” sunt câteva dintre serialele disponibile pe platformă.

Photo CreditFocus Sat TV

Articole similare