Entertainment”Peaky Blinders” - Tot ce știm despre filmul pregătit de Steven Knight

”Peaky Blinders” – Tot ce știm despre filmul pregătit de Steven Knight

”Peaky Blinders”, unul dintre cele mai de succes titluri din ultimul deceniu, disponibil în prezent pe platforma Netflix, va reveni în atenție sub forma unui lungmetraj creat de același Steven Knight.

CE SPUNE CREATORUL ”PEAKY BLINDERS”

Steven Knight a dezvăluit, într-un interviu pentru Radio Times, că pune la punct ultimele detalii ale scenariului. “Lucrez doar la ultimele detalii. Pentru mine, este ca și cum aș avea un vis. Stai acolo și toate lucrurile vin, apoi le citești și te gândești: «E destul de bine, dar de unde a apărut?»”.
Knight a marcat recent a zecea aniversare a aclamatului serial și a confirmat pe rețelele de socializare că “povestea nu s-a încheiat încă”.
”Peaky Blinders” este epopea unei familii de gangsteri din Anglia anilor 1900. În centru se află o bandă de contrabandiști și șeful lor, Tommy Shelby, interpretat de Cillian Murphy.

INTRIGA FILMULUI ”PEAKY BLINDERS”

Nu au fost dezvăluite prea multe despre intrigă, dar Knight a spus că serialul se va încheia cu prima sirenă de raid aerian din Birmingham, în 1939. Acest lucru nu s-a întâmplat în serialul TV, ceea ce îi face pe fani să creadă că s-ar putea întâmpla, în schimb, în film.

FILMĂRILE PENTRU ”PEAKY BLINDERS”

Filmul ”Peaky Blinders” ar urma să intre în producție, în Birmingham, la mijlocul anului 2024. ”Planul este să începem filmările la mijlocul anului”, a spus creatorul.
Lungmetrajul va fi filmat la studiourile din Digbeth și în locații din Digbeth, în Birmingham, la fel ca serialul.

DISTRIBUȚIA, ÎN PREGĂTIRE

Cillian Murphy, pe de o parte, declara anul trecut că, în cazul unui film ”Peaky Blinders”, ar fi interesat să își reia rolul.
Din informațiile apărute, personajul Polly Gray va apărea în film. În serial, el a fost interpretat de actrița Helen McCrory, însă ea a murit în 2021.
Steven Knight a descris-o ca fiind o parte valoroasă a serialului: “Helen a fost atât de strălucitoare.

Când se întâmpla ceva în restul serialului, am vrut ca oamenii să se gândească: «Ce ar spune Polly?». Este ca într-o familie când cineva moare, părerea lui rămâne în casă. Opinia lui Polly va dăinui”.
Creatorul a explicat de asemenea că se află în discuții cu “actori grozavi” pentru film și că dorește să se concentreze în continuare pe talentele emergente.

”PEAKY BLINDERS”, DE LA SERIAL LA LUNGMETRAJ

”Peaky Blinders” a avut, între 2013 și 2022, șase sezoane a câte șase episoade.
În loc să fie spus în producția de televiziune, ultimul capitol al poveștii va deveni film, după cum a confirmat creatorul Steven Knight în 2021.
Serialul a fost recompensat de-a lungul timpului, între altele, cu un trofeu BAFTA (cel mai bun serial dramatic, 2018) și cu două National Television Awards UK.
Este posibil ca lungmetrajul să fie lansat cel mai devreme în 2025.

Photo CreditNetflix

Articole similare