Going outParty-uri cu DJ și concerte la Târgul de Crăciun din Sibiu 

Party-uri cu DJ și concerte la Târgul de Crăciun din Sibiu 

Sibiul are farmecul lui aparte, cu atât mai mult în perioada sărbătorilor când Piața Mare devine inima Târgului de Crăciun.

Poate unul dintre cele mai frumoase din țară, aglomerat, dar fără a fi sufocant, cochet, nu foarte mare, dar nici foarte mic, cu elemente de distracție, variațiuni de cadouri și loc perfect de savurat în aer liber băuturi calde și gustări, cu decorațiuni minimaliste și clădiri învelite în videoproiecții. De la an la an, Târgul de Crăciun de la Sibiu a crescut, s-a remodelat și adaptat publicului care se lasă purtat de magia sărbătorilor. Până pe 2 ianuarie 2024, centrul istoric al Sibiului te așteaptă într-o atmosferă de vis, cu o mulțime de evenimente speciale. 

EXPOZANȚI ȘI CONCERTE 

Peste 100 de expozanți îți oferă o gamă largă de suveniruri artizanale, cadouri, decorațiuni sau delicii culinare. Locul ideal unde este aproape imposibil să nu te intersectezi cu acel cadou simbolic pe care îl cauți. Finalul de săptămână este propune un program artistic care completează perfect locul rupt din povești. Te poți bucura de recitaluri de colinde, Christmas Karaoke sau mini concerte în fiecare după-amiază de sâmbătă și duminică. 

ATELIERUL LUI MOȘ CRĂCIUN

Unul dintre cele mai atractive colțuri este, fără îndoială, Atelierul lui Moș Crăciun. Copiii între 5 și 9 ani se pot bucura de un program atractiv care le stimulează creativitatea și aptitudinile sub îndrumarea unor specialiști. Se poate lucra în echipă, iar participanții vor pleca din atelier cu opera de artă creată, dar mai ales cu amintiri frumoase. Vizita de 40 de minute se face în baza unei programări online pentru grupuri organizate, în timpul săptămânii de luni până vineri (între 8:00 și 17:00), iar pentru publicul larg, sâmbăta și duminica, între 12:00 și 20:00. Costul atelierului este de 30 de RON per participant. 

ROATA PANORAMICĂ ȘI PATINOARUL

Printre atracțiile târgului pentru toate vârstele se numără roata panoramică luminată în culori vii. Prețul biletului pentru o priveliște de ansamblu memorabilă a Pieței Mari este de 30 de RON (2 rotații complete). Iubitorii de mișcare se pot bucura de patinoarul amplasat special, deschis zilnic între orele 10:00 și 22:00. Locul perfect pentru exersat echilibrul și mobilitatea. 

CHRISTMAS AT THE PALACE 

Premiera acestui an este deschiderea curții Muzeului Brukenthal ca o prelungire a Târgului de Crăciun. “Christmas at the Palace” îmbracă muzeul și curtea interioară a acestuia în lumini de sărbătoare transformându-l într-un loc de poveste. Colțul perfect pentru cele mai instagramabile fotografii este deschis până pe 27 decembrie. Funcționează și ca food-venue unde poți gusta o mulțime de bunătăți pregătite de restaurante locale. Noutatea evenimentului este și lansarea parfumului Brukenthal, disponibil în două variante, ce poate fi testat la “Christmas at the Palace”. 

PARTY-URI

“Christmas at the Palace” aduce distracția în fiecare vineri și sâmbătă când sunt programate petreceri cu DJ. Abasc, DJ Antenna și Kosta au transformat deja curtea în zonă de dans. Organizatorii promit weekenduri energice la Palat!  

Photo CreditLike5 Team

Articole similare