FeaturesPamela Anderson în 5 ipostaze cheie

Pamela Anderson în 5 ipostaze cheie

Starletă devenită influencer și actriță sub îndrumarea unui cineast din clanul Coppola, Pamela Anderson a luat din nou cu asalt showbiz-ul cu o imagine de femeie împlinită și împăcată cu sine.

Pamela Anderson, originară din Canada, unde s-a născut în 1967, este protagonista unor momente emblematice în istoria divertismentului și a revenit în lumina reflectoarelor.
Like5 a ales cinci ipostaze memorabile.

BAYWATCH

Serialul cu salvamarii conduși de David Hasselhoff a făcut-o celebră pe Pamela Anderson. Ea lucrase deja cu revista Playboy, însă producția de televiziune – un succes global – a propulsat-o la nivel de star. Ulterior, și-a făcut debutul pe marile ecrane în ”Raw Justice” (1994), regizat de David A. Prior.

CASETA CU TOMMY LEE

Pamela Anderson l-a cunoscut pe Tommy Lee, bateristul trupei Mötley Crüe, în noaptea de Anul Nou 1994, în New York. Două luni mai târziu, s-au căsătorit în Cancun.
Au împreună doi băieți, dar și o înregistrare video pornografică online. Amândoi au dat în judecată în 1997 un site pentru furtul casetei video, însă cazul a fost soluționat mulți ani mai târziu, după ce numeroase copii au fost distribuite. Această situație este explorată în serialul ”Pam & Tommy”, cu Lily James și Sebastian Stan, disponibil pe Disney+.

După divorțul de Tommy Lee, a urmat o relație aproape la fel de zbuciumată cu Kid Rock, în timpul căreia a ajuns pe firmament după ce a declarat că a fost infectată cu virusul hepatitei C în urma folosirii comune a unor ace pentru tatuaje.

DOCUMENTAR

Toate aspectele controversate ale vieții ei sunt relatate, la persoana întâi, în documentarul ”Pamela, A Love Story”, regizat de Ryan White și lansat de Netflix în 2023.

Fără reținere, ea a împărtășit din jurnale private și alte materiale de arhivă personale și a discutat despre agresiunea sexuală și abuzurile sexuale pe care le-a suferit în copilărie.

FĂRĂ MACHIAJ

Cine ar fi crezut că ”bomba anilor ’90” va deveni într-o zi imaginea frumuseții naturale? După vârsta de 50 de ani, Pamela Anderson a renunțat la machiaj. În august 2023, a spus că decizia de a nu se mai machia a fost luată, în parte, după ce make-up artistul ei Alexis Vogel a murit în 2019. “A fost cea mai bună (…) am simțit că, fără Alexis, este pur și simplu mai bine pentru mine să nu port machiaj”.

Toate publicațiile au difuzat imagini cu ea pe covorul roșu la diverse evenimente, gale și decernări de premii, Anderson fiind lăudată permanent pentru alegerea făcută.

FILM CU GIA COPPOLA

Pamela Anderson a fost cooptată recent pentru a juca în continuarea ”Naked Gun”, din distribuția căruia face parte Liam Neeson, însă zilele acestea au fost lansate primele imagini cu ea în ”The Last Showgirl”, regizat de Gia Coppola, în care ea joacă rolul unei dansatoare experimentate a cărei viață ajunge la răscruce când show-ul ei este anulat brusc după 30 de ani.
Din distribuția lungmetrajului regizat de Coppola aflat în post-producție fac parte Kiernan Shipka, Jamie Lee Curtis și Dave Bautista.

Articole similare